Ce pasiune ascunsă are Tania Popa. Ce fac artista și soțul ei în timpul liber: „Merg cot la cot cu el”

 Ifrim Georgiana
.

Ce pasiune ascunsă are Tania Popa. Tania Popa este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. În plan personal, aceasta este căsătorită cu Veceaslav Damian și au împreună un băiat, pe nume Slavic. Cei doi soți s-au căsătorit după o săptămână de relație, bărbatul fiind cu 11 mai mai mic decât ea. Iată cum petrec timpul liber Tania Popa și soțul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce pasiune ascunsă are Tania Popa. Tania Popa și Veceaslav Damian s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, după o săptămână de relație, și nu au ținut cont de diferența de vârstă dintre ei. La aproximativ un an de la oficializarea relației, cei doi au devenit părinți, atunci când actrița l-a adus pe lume pe fiul lor, Slavic. Partenerul de viață al Taniei Popa este orginar din Republica Moldova, deși actrița a spus că nu se va căsători niciodată cu un basarabean.

ta11ta11

Tania Popa și soțul ei, Veceaslav Damian, împărtășesc o pasiune comună, și anume sportul. Cei doi obișnuiesc să meargă împreună în drumeții și le place să-și petreacă timpul liber făcând mișcare. Actrița spune că nu face sport pentru a se menține în formă, ci pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății mintale.

Citește și: „Lumea asta este înfiorătoare. Orgoliile sunt cel mai greu de suportat, m-au dărâmat psihic”. Tania Popa, mărturisiri despre partea dură a teatrului

Citește și: Actrița Tania Popa s-a măritat în secret, după o săptămână de relație: „A fost o dragoste, o pasiune inexplicabilă, la prima vedere”

Citește și: Cine sunt semifinaliștii de la Românii au talent, sezonul 13. Decizia juraților

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu a împărțit pachete de Paștele Blajinilor: 'Au o masă pe care se pun…' Pe cine a găsit pe bancă, lângă mormântul soțului ei /EXCLUSIV

Ce pasiune ascunsă are Tania Popa

De când se știe, Tania Popa este pasionată de sport, fiind activitatea pe care o desfășoară atunci când nu se află pe scenă. Soțul actriței împărtășește această pasiune, iar cei doi obișnuiesc să meargă împreună în drumeții. În anii de școală, Tania Popa mergea la atletism și sunt mai bine de 40 de ani de când mișcarea fizică face parte din stilul ei de viață.

„Eu mereu am făcut sport, de când mă știu, de mică! De felul meu sunt o persoană foarte activă. Atunci când am timp liber merg la alergat, merg în drumeții cu soțul meu și tot așa. Nu stau o clipă! De peste 40 de ani fac sport. Țin minte că de prin clasa a III-a m-au dus părinții mei la atletism, iar de atunci am făcut mișcare. Eu nu fac sport să arată bine, mie sportul îmi dă o sănătate mintală foarte bună. Soțul meu este tot la fel cu mișcarea. Atunci când mergem în drumeții, merg cot la cot cu el', a declarat Tania Popa pentru Click!.

Cine este soțul Taniei Popa

De mai bine de un deceniu, Tania Popa este căsătorită cu Veceaslav Damian, bărbatul fiind cu 11 ani mai mic decât aceasta. Deși nu a existat o cerere în căsătorie, cei doi și-au oficializat relația după o săptămână de relație.

„E nenorocire pentru bărbati-miu. Suntem de 13 ani împreună, deci ar cam fi momentul, dacă e să nu iau cuțitul. Eu vreau să rămân cu el, dar decideți voi. La noi se spune că „Dumnezeu iubește treimea', este al treilea soț al meu.

Bărbati-miu este cu 11 ani mai mic decât mine. Am jurat că nu mă voi căsători niciodată cu un basarabean, și al treilea, care a fost și bun, este basarabean. Ne-am căsătorit după o săptămână de când ne-am cunoscut, nu m-a cerut de soție', declara Tania Popa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton