Ce pasiuni are Elena, fiica Paulei Seling, la 9 ani: „Îmi dau seama că ea interpretează un rol”. Cum se împarte artista între carieră și viața de mamă

.

În luna decembrie a anului trecut, Paula Seling a prezentat-o public pe fiica ei, Elena, care are 9 ani și care a fost adoptată în urmă cu șase ani. Potrivit artistei, tânăra a dezvoltat o pasiune puternică pentru actorie și îi place să imite diferite personaje de la TV. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Paula Seling a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și despre pasiunile Elenei. Până la vârsta de 9 ani, tânăra a avut mai multe hobby-uri, însă mama acesteia a remarcat că are înclinații către actorie. Dincolo de viața de mamă, artista spune că își dedică atenția și carierei sale, motiv pentru care este nevoită să lipsească uneori de acasă. Cu toate acestea, Paula Seling recunoaște că a reușit să îmbine într-un mod armonios cariera cu rolul de părinte.

pa9pa9

Până în urmă cu câteva luni, Paula Seling a preferat să nu vorbească public despre faptul că ea și fostul soț, Radu Bucura, au adoptat o fetiță. Artista și-a dorit ca Elena să aibă o copilărie liniștită, fără presiuni și expunere publică, acesta fiind motivul pentru care a ținut secretul timp de 6 ani.

Citește și: Ce sfat important a primit Paula Seling de la mama sa: „Am crescut într-o familie foarte corectă”

Citește și: Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura: „Necesită forță. O piedică a fost când…”

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei. A câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8

Citește și: Cabral a fugit dezbrăcat din spital, deși era la un pas să moară, după un accident: 'Eram plin de carne vie în palme. Plin de bandaje, ligamentele încrucișate…'

Ce pasiuni are fiica Paulei Seling, la 9 ani

Elena, fiica Paulei Seling, este pasionată de actorie și a urmat cursurile ținute de Carmen Trandafir. Până la 9 ani, tânăra a mai practic balet, atletism și înot și, potrivit artistei, se pare că aceasta are și un talent muzical înnăscut.

„Din câte am văzut, și eu nu insist, nu pot să spun că are o aplecare foarte mare spre cântul vocal sau instrumental, deși este foarte talentată. În trecut am lucrat un pic cu ea la pian, am făcut game, am învățat-o niște cântecele, are aptitudini, însă nu are o chemare, momentan.

Lucrurile se pot schimba, pentru că, în trecut, avea o pasiune pentru balet, avea o pasiune pentru atletism, și în continuare eu consider că are date și pentru una, și pentru alta. Acum are o pasiune pentru înot și când reușim să mergem la înot este cea mai fericită. Este și o actriță dacă vreți, are o capacitate de a imita sau de a intra în anumite personaje… vede tot felul de personaje la TV, are serialele ei preferate de preadolescenți, și uneori o ascult și îmi dau seama că ea interpretează un rol.

Și e foarte bună la asta, motiv pentru care face și actorie la after și a lucrat la un moment dat și cu doamna Carmen Trandafir. Probabil că ne vom întoarce la domnia ei, vedem. Sunt etape și etape, perioade și perioade în dezvoltarea ei și, uneori, simte nevoia să facă anumite lucruri, uneori alte lucruri, așa că e totul normal', aspus Paula Seling, potrivit unica.ro.

Cum se împarte Paula Seling între carieră și viața de mamă

Paula Seling susține că a reușit să îmbine, într-un mod armonios, viața de mamă cu cea de artistă. Cântăreața a vorbit deschis cu fiica ei despre sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru carieră, iar atunci când este plecată de acasă, Elena rămâne în grija bunicii sau a tatălui.

„Încerc să dedic suficient de mult timp, atât cât este nevoie, și vieții de familie și să văd care sunt lucrurile pe care le pot amâna, dacă cumva este nevoie, pentru a putea să le îmbin în mod armonios.
Inclusiv Elenei i-am explicat că aceasta este profesia pe care o am.

Pentru a avea un anumit nivel de viață e nevoie să mai plec din când în când, pentru că asta e natura meseriei mele. Sigur că e greu, pentru că și mie îmi este dor de ea când sunt plecată, și ei îi este dor de mine. Slavă Domnului că o avem pe mama! De multe ori reușesc să ne completăm programele atât eu, cât și tatăl ei și, atunci când sunt eu plecată, tatăl ei se ocupă de ea și, când e el plecat, ea bineînțeles că e acasă cu mine', a mai declarat Paula Seling.

„Copilul este al tău și îl tratezi ca o parte din tine'

„Copilul este un cadou pe care îl primești în viața ta și nu tu faci un cadou unui copil. E foarte important să înțelegi lucrul acesta. Copilul este al tău și îl tratezi ca o parte din tine. (…)

Mulțumim lui Dumnezeu pentru acest cadou. Este cel mai frumos cadou pe care universul ți-l poate face', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton