Ce pasiuni are Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, la 4 ani: „Îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian”. Cum ar răspunde cuplul unei oferte pentru Asia Express

.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează un cuplu discret de aproximativ 10 ani. Din povestea lor de dragoste a rezultat un fiu, Alexandru, care împlinește 5 ani în câteva săptămâni. Se pare că cei doi părinți vor avea tot un artist în familie, fiindcă micuțul adoră să-i vadă pe scenă și ia lecții de pian.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2017, iar nunta a avut loc în Bulgaria. Doi ani mai târziu, soția artistului l-a adus pe lume pe fiul lor, Alexandru, însă puține au fost ocaziile când au postat fotografii cu micuțul. Ei au explicat că au luat această decizie pentru a-și proteja băiețelul și pentru a-l lăsa se se bucure de anii copilăriei.

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie la 39 de ani. Ce imagini a postat din vacanță


Citește și: Cum arată casa cuplului Ștefan Bănică – Lavinia Pîrva. Locuiesc într-o vilă spectaculoasă cu piscină și o curte mare în centrul Capitalei

Citește și: Deea Maxer recunoaște că există detalii din divorțul de Dinu Maxer pe care nu vrea să le facă publice: „Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată’. Care e motivul

Citește și: Cine este Ștefania Ștefan de la Survivor All Stars. E pasionată de jocurile online

Ce pasiuni are Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică, la 4 ani


Lavinia Pîrva spune că fiul ei și al lui Ștefan Bănică este pasionat de teatru și merg împreună la spectacole. Alexandru, care va împlinit curând 5 ani, adoră să-și vadă părinții pe scenă și merge la cursuri de pian. Cei doi părinți își susțin băiatul indiferent de drumul pe care îl va alege, dar n-ar fi exclus ca în familia lor să crească un viitor artist, dat fiind că are preocupări în această zonă.

„Alexandru este un copil extraordinar pentru că eu, ca mamă, aș putea vorbi mult și bine la superlativ despre copilul meu, dar obiectiv vorbind, este un copil absolut normal, care face lucruri normale pentru vârsta lui, cum este normal să fie un copil de vârsta lui.


Este ușor prematur să vorbim despre pasiunile lui, dar el a crescut în mediul acesta. Îi place să mergem la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian, dar nu știu ce va vrea să facă în viitor. Ce va vrea el să facă, aia să facă!’, a spus soția artistului pentru playtech.ro.

Ce spune Lavinia Pîrva despre o posibilă participare la Asia Express

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt fani ai emisiunii „Asia Express’. În acest moment, soția artistului n-ar accepta o propunere din partea Antenei 1, dar și-ar putea schimba opțiunea în viitor.


„Proiectul acesta este unul foarte interesant, foarte frumos și ne uităm cu mare drag. Eu, personal, răspund în numele meu, nu cred că sunt pregătită acum pentru Asia Express, dar niciodată nu se știe!’, a adăugat Lavinia Pîrva pentru sursa citată anterior.


Lavinia Pîrva, despre operațiile estetice

Lavinia Pîrva recunoaște că recurge frecvent la intervenții noninvazive, pentru hidratarea tenului.

„Eu am spus-o și o repet: Sunt pro intervenții estetice, evident! Mai cu seamă că tehnologia ne ajută foarte mult, avem medici extraordinari, care se ocupă de acest aspect. Eu vin destul de des să îmi fac intervenții noninvazive care ajută foarte mult la hidratarea feței, pentru a-mi menține tenul.

Încerc să am grijă de mine, să am grijă ce mănânc și în general, sunt mereu în priză cu cel mic. În ultimul timp, mai ales, cel mai mult copilul mă ține în priză’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook