Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut: „Am stat pe jos, în fața toaletelor”

.

Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut. În acest weekend, Anca Serea și copiii ei pleacă în concediu pe litoralul românesc, acolo unde vor petrece aproximativ o săptămână. Ulterior, vacanța va continua cu un tur al Europei, printre țările pe care le vor vizita numărându-se Germania, Marea Britanie sau Franța. De câțiva ani buni, Anca Serea a renunțat la călătoriile cu avionul, în detrimentul celor cu mașina sau trenul. Recent, soția lui Adi Sînă a povestit o întâmplare neplăcută din timpul unei vacanțe, atunci când a fost nevoită să doarmă cu copiii pe podeaua unui tren cu destinația Paris. Iată ce i s-a întâmplat Ancăi Serea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut. Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 12 ani, iar de 8 ani sunt căsătoriți. Cei doi soți sunt pasionați de călătorii și publică adesea imagini din concediile pe care le petrec în familie. Vara aceasta, însă, Anca Serea va călători doar cu copiii, având în vedere că soțul este ei este ocupat cu proiectele muzicale. Chiar și așa, cei doi și-au propus să-și sincronizeze programul pe alocuri, pentru a putea fi împreună.


Recent, Anca Serea a făcut câteva declarații despre concediul pe care îl va petrece în compania copiilor. Fotsa prezentatoare TV și familia ei vor face un tur al Europei cu trenul, din cauza fricii de zbor a acesteia. Chiar și așa, soția lui Adi Sînă spune că tranportul feroviar nu este întotdeauna cea mai confortabilă opțiune și a povestit experiența neplăcută de care a avut parte anul trecut.


Citește și: Anca Serea și copiii săi suferă de infecție oculară: „E îngrozitor! Suntem pe tratament toți!'

Citește și: Cum își împart Anca Serea și Adi Sînă banii, în cuplu: „Banii mei îi cheltui eu, banii noștri…'

Citește și: Noi detalii despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

Citește și: Claudiu Porcaru de la Puterea Dragostei a fost arestat, după ce și-a bătut și sechestrat iubita, timp de două zile: „A fost emis ordin de protecție și…’


Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut

Anul trecut, Anca Serea a trecut printr-o experiență neplăcută în timpul unei călătorii cu trenul. Din cauza unei greve feroviare, fosta prezentatoare TV și copiii ei au fost nevoiți să doarmă pe podea, în fața toaletelor.

„Anul trecut ni s-au anulat biletele, deși aveam clasa I la trenul spre Paris, s-au anulat biletele, au avut o grevă în Germania și pur și simplu nu s-a mai ținut cont de nimic. Am stat pe jos în tren în fața toaletelor, deși plătisem foarte mulți bani, dar iată că se pot întâmpla lucruri nu numai în România, cât și în străinătate, dar nu ne-a părut rău.


Eu am vrut să renunț, îți spun sincer, la Frankfurt, dar copiii au fost mai optimiști decât mine și au zis că nu, trebuie să ajungem la Disneyland. Până la urmă s-a ridicat cineva totuși când ne-am apropiat de Franța și ne-au cedat locurile, care oricum erau ale noastre’, a povestit vedeta pentru Spynews.ro.


De ce preferă Anca Serea călătoriile cu trenul

De ani buni, Anca Serea a renunțat la călătoriile cu avionul, din cauza fricii ei de înălțime. Astfel, fosta prezentatoare TV a călătorit mai mult cu trenul, chiar dacă transportul feroviar de la noi din țară nu oferă condiții comparabile cu cele din străinătate.

„În România, din păcate, condițiile pe tren nu sunt cele mai ok, dar noi mergem tot timpul cu vagonul de dormit, la cușeta, ne adaptăm, e important și face parte din educația copiilor să le arătăm mai multe aspecte ale vieții, că nu tot timpul e totul roz și bine, dar ei sunt învățați, oricum condițiile sunt ok, sunt normale, dar când ajungem în străinătate lucrurile se schimbă foarte mult’, a mai zis soția lui Adrian Sînă.

Sursa foto: Facebook