Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță pentru copiii săi. Are o fată și un băiat din fostul mariaj

.

Valeriu Gheorghiță, care s-a căsătorit recent cu Monica Bârlădeanu, nu este la primul mariaj. Medicul a fost căsătorit timp de aproape 20 de ani cu Cristina, de profesie tot medic, și au împreună doi copii. După separare, și-a îndeplinit cu responsabilitate obligațiile față de fiul și fiica sa, inclusiv cele de natură financiară. În declarația sa de avere este precizat ce pensie alimentară plătește lunar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 5 octombrie, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical. Prima dată au fost surprinși împreună în 2023, într-un complex turistic din Bulgaria, și tot atunci s-a aflat despre divorțul medicului de fosta soție.

valeri ghoerghitavaleri ghoerghita

Citește și: Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul Monicăi Bârlădeanu. A mai fost căsătorit și are doi copii

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță. După divorț, medicul a început relația cu Monica Bârlădeanu: „Viața noastră a fost foarte afectată de…'

Citește și: Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște, a fost găsită moartă în casă. Primele indicii privind decesul sportivei de 26 de ani

Citește și: Cum arată fiul lui Victor Cornea. Luca a fost invitat la aniversarea Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, care a împlinit 8 ani

Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță pentru copiii săi

În primăvară, Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai soțului ei, Valeriu Gheorghiță. Actrița, partenerul ei de viață și cei mici au fost fotografiați în timpul unei sesiuni de shopping într-un mall din București. Au zăbovit minute bune printre raioanele magazinelor și, după o serie de dezbateri, au făcut mai multe achiziții.

Deși este divorțat de fosta soție, managerul spitalului SRI a dovedit că își îndeplinește cu responsabilitate angajamentele de tată și se asigură că celor mici nu le lipsește nimic. Și actuala lui soție, Monica Bârlădeanu, pare că se descurcă excelent în rolul de „mamă vitregă', demonstrând, în timpul cumpărăturilor, multă răbdare și atenție față de cei doi copii.

Declarația de avere a lui Valeriu Gheorghiță arată că acesta plătește o pensie alimentară în valoare de 6000 de lei. După divorț, medicul s-a asigurat că celor doi copii nu le lipsește nimic și că au parte de o viață confortabilă.

Cine este Cristina, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță

Înainte s-o cunoască pe Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță a trecut printr-un alt mariaj. Cristina, cea cu care a trăit o poveste de dragoste de 20 de ani, i-a oferit doi copii, pe care aleg să nu-i expună excesiv. Relația dintre foștii soți ar fi început încă din timpul studenției.

Cristina Gheorghiță lucrează, de asemenea, în domeniul sănătății. Este specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie.

„Cu o abordare atentă și personalizată, Dr. Gheorghiță elaborează planuri de tratament adaptate fiecărui pacient, asigurându-se că fiecare pas al procesului de recuperare este bine coordonat și eficient. Folosește cele mai recente tehnici și tehnologii, combinate cu o abordare empatică și atentă, pentru a obține rezultate optime.

De la accidente și leziuni sportive până la afecțiuni cronice, Dr. Cristina Gheorghiță își asumă misiunea de a oferi îndrumare și îngrijire pentru ca pacienții săi să-și depășească obstacolele și să atingă starea de sănătate optimă’, este descrierea de pe site-ul clinicii unde lucrează.

Căsnicia dintre Cristina și Valeriu Gheorghiță ar fi fost pusă la încercare în perioada pandemiei. Medicul a coordonat campania națională de vaccinare împotriva COVID-19, rol extrem de solicitant și care a interferat cu viața sa privată.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton