Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express: "Mi-a trecut antraxul pe la nas"

.

Competiția Asia Express, o luptă cu propriile limite pentru concurenți, și-a pus amprenta și asupra lui Răzvan Fodor. Marele câștigător al celui de-al treilea sezon Asia Express a avut o serie de probleme de sănătate după finalizarea competiției de două luni prin Filipine și Taiwan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În sezonul trei Asia Express au luat startul nouă echipe și, după o călătorie ce a durat două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express și premiul de 30.000 de euro.


Răzvan Fodor și Sorin Bontea au avut de trecut peste adevărate capcane și chiar posibile tragedii, dacă ne aducem aminte de un episod parcurs de fostul cântăreț. Aflați pe o parcelă de pâmânt mlăștinos, mai mulți viermi l-au mușcat pe Răzvan Fodor de picioare, provocându-i mici leziuni, stabilite ca fiind mult mai periculoase decât s-ar fi crezut.


Doar norocul l-a ajutat pe Fodor să nu se îmbolnăvească în urma acelui episod, mai ales că analizele efectuate, vaccinurile și medicamentele luate înainte de intrarea în competiție nu ar fi reușit să îl ajute în privința acestei afecțiuni.

„Am fost să îmi fac niște analize, am vrut să văd dacă a rămas ceva boli din mizeriile pe care le-am mâncat pe acolo. M-au mușcat niște viermi de picioare, la acel moment mi-a trecut antraxul pe la nas. Înainte să plecăm acolo ne-am făcut niște vaccinuri. Am luat pastile de malarie, am facut vaccinul anti-tetanos și ceva pentru febră galbenă’, a declarat Răzvan Fodor, la Xtra Night Show.


Răzvan Fodor îi sfătuiește pe toți să își efectuaze analize cât mai amănunțite, ori de cte ori consideră necesar, sau chiar pentru un simplu control de rutină: „Acum o lună mi-am refăcut niște analize. M-am prins târziu. Dacă aveți anxietăți, duceți-vă și faceți-vă analizele, în felul ăsta vă liniștiți’.


Răzvan Fodor prezintă cel de-al șaselea sezon Burlacul

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii.


‘Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a spus Răzvan Fodor.


Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ‘Burlacul’ vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate.

Citește și:

Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani