Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Am încercat să o protejez. Această abordare a avut un efect contrar și...”

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus capăt căsniciei în 2019, după mai bine de un deceniu în care au format un cuplu. Fiica lor, Ruxandra, a rămas în grija actriței, însă relația dintre ele a avut mult de suferit în perioada divorțului, din cauza tensiunilor tot mei greu de gestionat. Ioana Ginghină a încercat pe cât posibil să-și protejeze fiica și să-i asigure un mediu propice, însă abordarea ei a avut efectul opus. Iată cu ce probleme s-a confruntat în relația cu Ruxandra!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, actrița dând de înțeles că ruptura a fost provocată de neînțelegerile dintre ei, spulberând speculațiile referitoare la infidelitate. Cei doi au împreună o fiică, pe Ruxandra, care a rămas în grija mamei după separarea părinților. Conștientă că divorțul poate provoca efecte negative asupra fiicei ei, Ioana Ginghină a încercat din răsputeri s-o protejeze, îndeplinindu-i toate dorințele. Se pare că abordarea a avut efectul opus și a generat tensiuni în relația dintre ele, astfel că actriței i-a venit greu, mai târziu, să-și impună limitele.

io9-1io9-1

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex”. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Citește și: Reacția lui Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit: „Atunci m-a sunat să îmi zică…”

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: „Am cântat varianta oficială. Poți reveni cu scuze…”

Citește și: Cine este jandarmerița prinsă cu droguri în geantă, în urma unui control de rutină în trafic: „Nu am absolut nicio vină”. Prima reacție a Jandarmeriei și a ministrului de Interne

Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei

Ioana Ginghină recunoaște că a avut o abordare greșită în relația cu fiica adolescentă, după divorțul de Alexandru Papadopol. Din dorința de a o proteja și a-i oferi un mediu armonios, actrița a schimbat dinamica relației părinte-copil, iar abordarea a generat tensiuni între ele, în cele din urmă.

„Discuțiile despre relațiile părinte-copil se axează adesea pe părinții care nu respectă limitele adolescenților lor. Dar, există și o altă situație: părinții care nu stabilesc propriile limite cu adolescenții lor. Din propria experiență, am învățat că această abordare poate avea efecte negative.

În timpul divorțului, am încercat să o protejez pe fiica mea îndeplinindu-i toate dorințele. Credeam că astfel o voi face să se simtă mai puțin vulnerabilă. Dar, această abordare a avut un efect contrar și a dus la tensiuni în relația noastră', a spus actrița în mediul online.

Cum a remediat Ioana Ginghină problemele din relația cu fiica ei

Ioana Ginghină recunoaște că nu i-a fost ușor să restabilească limitele și armonia în relația cu fiica ei, Ruxandra. Cu eforturi și consiliere psihologică, actrița a remediat problemele dintre ele, pentru ca astăzi să se înțeleagă mai bine decât înainte.

„Am învățat pe propria piele că limitele sunt esențiale. De când am înceut să impun limite – la bani, timp petrecut pe telefon, limbaj – relația noastră s-a îmbunătățit considerabil.

Îți regăsești povestea în cuvintele mele? Dacă te străduiești să stabilești limite în relația cu adolescentul tău și nu știi cum, nu ezita să apelezi la un consilier sau psiholog. Aminteste-ți, a stabili limite nu înseamnă a crea bariere, ci a construi un cadru de respect și înțelegere reciprocă', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton