Ce probleme a întâmpinat Sienna, fiica Andreei Antonescu, de când s-a mutat în România: „Îi e dor de America. Ea, mititica, nu-și dă seama...”. Încă nu a obținut cetățenia

 Ifrim Georgiana
.

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, s-a întors anul trecut din America, unde locuia cu tatăl ei, Traian Spak. Artista spune că adolescenta s-a acomodat ușor în România, căci este o fire sociabilă, dornică să-și facă prieteni. Încă nu a obținut cetățenia română și tinde să se exprime mai mult în engleză, fiind limba ei de bază.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu, 41 de ani, are o carieră solicitantă și este mamă full time pentru fiicele ei. Sienna s-a mutat anul trecut în România, după mulți ani petrecuți în America, fiindcă și-a dorit s-o aibă alături pe mama ei. Adolescenta este pasionată de desen și pictură, iar stilul vestimentar aparte pare să-l fi moștenit de la mama ei.

an10an10

Citește și: Andreea Antonescu este pregătită să aibă un nou iubit după despărțirea de Victor Vrînceanu: „Sunt fericită”

Citește și: Andreea Antonescu e pregătită pentru o nouă relație și mai vrea un copil: „Povestea merge mai departe. Îmi doresc să…'. S-a despărțit de Victor Vrânceanu acum un an

Citește și: Elena Gheorghe, reacție surprinzătoare după ce Dana Budeanu i-a complimentat soțul: „Ne-am și întâlnit și ne-am văzut îndeaproape. Ce pot să zic decât că…' / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Remus Iosub, acuzată de infidelitate după ce el a confirmat divorțul. Denisa Drăgan se apără și îl atacă: „Nu mi-a plătit în viața lui pentru nimic. El vizitează copilul…' / Când se separă oficial

Ce probleme a întâmpinat Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, de când s-a mutat în România

Andreea Antonescu spune că pe fiica ei cea mare o mai încearcă dorul de America, deși s-a acomodat aici și a fost primită bine de colegi, la școală.

„Îi e dor de America, dar știe că vom merge acolo exact cum făceam înainte ca ea să studieze aici: adică în vacanțe. Vom merge pur și simplu în vizită. Mulțumesc lui Dumnezeu că este tare încântată de ce se întâmplă aici la școală, îi place tare mult de cum a fost primită de colegi. A avut ceva emoții, dar și-a făcut prieteni noi, cu care, atât cât ne permite timpul, mai ieșim în weekend', a spus artista pentru OK!.

Se pare că adolescenta nu a obținut încă cetățenia română: „Sienna nu are încă cetățenie, este doar rezident, dar următorul pas pe care doresc să-l fac este de a obține cetățenia și pentru ea'.

„Și-a dorit să rămână în România'

Andreea Antonescu mai spune că a fost decizia Sienei să rămână permanent în România.

„Da, s-a întors în România anul trecut, în iunie, imediat după ce a terminat școala în State, și încă de când a venit mi-a spus că și-ar dori să rămână alături de noi două, pentru că nu vrea ca sora ei să crească fără ea. Și-a dorit să rămână în România.

A trebuit să fiu eu singură că ea chiar își dorește acest lucru și-n momentul în care am realizat că nu vrea să se mai despartă de mine și de Venice, am făcut toate demersurile ca să rămână aici. Sienna este în clasa a șasea acum', a adăugat ea pentru sursa menționată anterior.

„Limba de bază a Siennei este engleza'

Sienna mai are câteva dificultăți de exprimare în limba română, deoarece engleza este limba ei de bază.

„Înainte de toate, limba de bază a Siennei e engleza. De multe ori se întâmplă să traducă fraze din engleză în română și-ți imaginezi ce iese. Ea, mititica, nu-și dă seama că nu este sută la sută corect gramatical, pe românește.

Iar când o deranjează faptul că nu se poate exprima foarte bine în română, începe să turuie în engleză. Este o fire sociabilă, a văzut chestia asta la americani, dornică de a se împrieteni și de a avea oameni în jurul ei', a completat artista.

Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură

Andreea Antonescu e recunoscătoare că le are alături pe cele două fiice și nu se plânge de programul încărcat.

„Fac față 100%, deși la început mi se părea un pic imposibil, la început nu mă gândeam că voi reuși. Dar sunt o fire determinată, hotărâtă și, înainte de toate, sunt o fire muncitoare. Cam tot ce mi-am propus în viața asta, de-a lungul timpului, mi-a ieșit.

Cele mai importante, în acest moment, sunt fetițele mele. Ele, într-adevăr, reprezintă miza vieții mele. Dacă nici pentru ele n-aș fi capabilă de orice, n-aș merge până-n pânzele albe, nu știu pentru cine și cum.

Sienna a mai stat cu mama mea, a locuit alături de ea, și mereu mi-era dor de ea, plângeam nopți întregi. Nu mai zic de perioada în care era în America, la zeci de mii de kilometri distanță, iar eu eram însărcinată cu Venice și trebuia să programăm și comunicarea dintre noi, din cauza diferenței de fus orar.

Ce-am trăit înainte a fost mult mai greu decât ce trăiesc în momentul acesta. Durerea și dorința de a fi lângă Sienna și lângă Venice secundă cu secundă m-au făcut să nu mai simt greutate lucrurilor prin care trec.

De-asta zic că trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții mele. N-aș vrea să mă gândesc ce înseamnă să mai stau departe de unul dintre copii. Nu mai iau în calcul varianta asta', a încheiat Andreea Antonescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton