Ce probleme are Gina Pistol cu sarcina, pe ultima sută de metri: "Credeam că o să-mi fie ușor!"

 Dumba Gabriela
.

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar înainte de a aduce pe lume fetița ei și a lui Smiley, a ținut ca totul să fie pregătit pentru marea întâlnire. Viitorii părinți s-au apucat de renovat locuința, iar asta îi dă bătăi de cap vedetei aflate în al treilea semestru de sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu îi este ușor pentru că este însăcinată în șapte luni, Gina se implică total și este hotărâtă ca totul să iasă perfect, așa că s-a apucat de treabă și a împărtășit totul cu fanii ei de pe contul de socializare.

Gina-Pistol-4-1Gina-Pistol-4-1

Momentan, prezentatoarea Chefi la cuțite renovează întreg apartamentul înainte de venirea pe lume a fiicei sale. A cumpărat o nouă canapea, tapet nou, un nou mobilier de bucătărie, etc. „Vreau să vă arăt cum am început eu săptămâna', a spus în online înainte de a filma dezordinea din casă.

„Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate.

Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu.„, a povestit Gina pe Instagram.

Citește și:

Adela Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă. Cum s-a pozat pe plajă

Simona Halep, primele declarații despre copil: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis”

Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: „Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”

În plus, vedeta a amintit și de un alt efect al hormonilor căruia femeile însărcinată nu-i fac față de cele mai multe ori.

„Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există', a completat ea.

Gina Pistol, mai sensibilă ca niciodată în perioada asta

În urmă cu o zi, tot pe Instagram, Gina a publicat o fotografie pe care apărea mesajul: „De ce sunt atât de mulți oameni atât de triști? Trăim într-un mediu fals, cu mâncare falsă, știri false, oameni falși, iar asta ne otrăvește ușor, ușor sufletul'.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri. Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou', mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton