Ce probleme de sănătate a avut Ovidiu Komornyik și ce interdicție i-au impus medicii: „Era să mor, am zăcut la propriu trei săptămâni”. Nu a mai putut urca pe scenă o perioadă

 Miniosu Alexandra
.

Ovidiu Komornyik a dezvăluit, de curând, ce probleme de sănătate a avut în trecut și ce interdicție i-au impus medicii. Acum 25 de ani, cântărețul a trecut prin clipe grele din cauza unui vaccin. Acesta a povestit că a zăcut, la propriu, timp de trei săptămâni și că cinci luni nu a mai putut să urce pe scenă, pentru că nu se simțea bine. Iată ce nu mai are voie să facă de atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Komornyik (55 de ani) a vorbit abia acum despre probleme de sănătate pe care le-a avut în trecut. În urmă cu 25 de ani, cântărețul intrase într-un con de umbră, fără ca lumea să știe ce s-a întâmplat cu el. Îndrăgitul artist a dezvăluit acum că nu s-a simțit deloc bine atunci, în urma unui vaccin antigripal, și a primit interdicție de la medici să nu-și mai facă niciodată vaccin.

ovidiu-komornyc-gest-angelea-similea-10ovidiu-komornyc-gest-angelea-similea-10

Citește și: Ovidiu Komornyik își redeschide hotelul de la Vama Veche, o investiție de 1 milion de euro: 'Mă apuc de zugrăvit 'căruța', să o fac excepțională' / EXCLUSIV

Citește și: Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie: „Nu ne-am certat niciodată'

Citește și: Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost Dj la petrecerea de la Padina, unde a avut loc crima odioasă: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Cumva, deja ne așteptam să…'

Citește și: Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „A fugit în numele iubirii'. Câți bani a primit pentru săptămânile din concurs

Ce probleme de sănătate a avut Ovidiu Komornyik și ce interdicție i-au impus medicii

Conform spuselor lui Ovidiu Komornyik, situația a fost atât de gravă, încât marele cântăreț a fost chiar la un pas de a-și pierde viața, după ce a făcut vaccinul antigripal. Timp de aproape o lună, acesta a zăcut și nu a putut urca pe scenă vreme de cinci luni.

„În urmă cu 25 de ani am făcut vaccinul antigripal și era să mor. Mi-a spus medicul să nu mai fac niciodată vaccin și nu am mai făcut.

A avut o reacție foarte urâtă, am zăcut la propriu timp de 3 săptămâni. Aproape 5 luni de zile nu am fost bun de cântat și la vremea aceea chiar aveam agenda încărcată. Am ieșit din peisajul muzical', a declarat Ovidiu Komornyik pentru Spynews.ro.

„Tocmai din acest motiv nu am plecat nici în Zanzibar'

În urma acestei experiențe neplăcute, Ovidiu Komornyik nici nu mai poate călători acum acolo unde și-ar dori, pentru că în unele țări e nevoie de anumite vaccinuri.

„Sunt eu mai sensibil la anumite lucruri și am decis să nu mai fac. Tocmai din acest motiv nu am plecat nici în Zanzibar, n-am vrut să îmi fac vaccinul acela pentru malarie(…). Cei care merg acolo trebuie neapărat să se vaccineze, eu nu merg', a mai declarat artistul.

Cu cine este căsătorit Ovidiu Komornyik

Ovidiu Komornyik are o carieră impresionantă, dar și-n plan personal stă la fel de bine. Acesta e căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Cati, o femeie discretă, ce preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au fost văzuți împreună în public acum câțiva ani, atunci când l-au botezat pe fiul Luminiței Anghel.

„M-am căsătorit la 21 de ani, dacă nu o făceam atunci, nu o mai făceam niciodată. Sunt foarte fericit că la vârstă aceea am mers după impuls, după inimă, pentru că, odată cu trecerea timpului, nu mai poți face asta, vezi oamenii cu alți ochi, sufletul tău nu mai este la fel de deschis.

Suntem foarte fericiți, în 20 de ani am realizat foarte multe lucruri împreună. Soția mea e echilibrul, ea mă aduce din lumea mea, îmi arată unde e pământul și-mi așază picioarele pe el. E un om foarte discret, nu-i place publicitatea', povestea, mai demult, colegul Angelei Similea.

Ovidiu Komornyik are doar cuvinte de laudă la adresa soției lui. O consieră „o femeie extraordinară' și susține că este foarte descurcăreață și o bună gospodină.

„Mă simt împlinit și fericit să am o soție cum e Cati. E o femeie extraordinară, care poate să rezolve orice problemă de pe lumea asta. Știe ce vrea, are banii ei și chiar mă „împrumută' când am nevoie.

Dacă e să-i găsesc un defect, e acela că gătește bine și întotdeauna mă cert cu ea că mâncarea ei mă îngrașă!', mai spunea Ovidiu Komornyik despre soția sa, conform Wowbiz.

Sursă foto: Arhivă Viva, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton