Ce probleme de sănătate are Elena Marin, fosta concurentă Survivor, după ce a ajuns de urgență la spital: „Am leșinat în casă, am făcut o formă tare agresivă...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce probleme de sănătate are Elena Marin, fosta concurentă Survivor, după ce a ajuns de urgență la spital În urmă cu o săptămână, fosta concurentă de la Survivor All Stars 2024 a chemat Ambulanța la ea acasă, după ce a acuzat mai multe stări de rău. A postat și un mesaj pe rețelele de socializare, astfel că de atunci nimeni nu știa ce a pățit. Acum însă, a făcut o serie de declarații, direct din spital, în care a vorbit despre starea ei de sănătate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, astfel că toți au așteptat vești de la ea. Din păcate însă, deși inclusiv fosta concurentă de la Survivor se aștepta să se întoarcă repede acasă, aceasta este internată și acum, la o săptămână după ce a fost luată cu Ambulanța de acasă.

nu-s-a-mai-putut-elena-marin-luata-de-urgenta-cu-salvarea-si-dusa-la-spital-cu-ce-probleme-se-confrunta-dansatoarea-andreei-balan-5-crop-1709832964-1nu-s-a-mai-putut-elena-marin-luata-de-urgenta-cu-salvarea-si-dusa-la-spital-cu-ce-probleme-se-confrunta-dansatoarea-andreei-balan-5-crop-1709832964-1

Citește și: Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor All Stars, dusă de urgență la spital cu Salvarea: „Nu s-a mai putut. Nu aveți idee cât de…'

Citește și: Survivor All Stars 8 februarie – Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate. Primele reacții

Citește și: Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul negativ din piesele 'Macarena' și 'Femei în Parlament': 'Este sub toate formele, de toate vârstele…'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament pe litoral: „Ne-am îndeplinit un vis'. Inna și Codin Maticiuc le sunt vecini în complexul de lux

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Elena Marin

Elena Marin a declarat, recent, încă de pe patul de spital că are gripa B, însă o formă deloc ușoară. A explicat că s-a contaminat cu o formă destul de agresivă, care a afectat-o foarte rău, ba chiar a leșinat în propria casă înainte de a suna la Ambulanță.

'Acum sunt mai bine puțin, dar am fost foarte rău. Am reușit sa iau gripa B și am făcut o formă tare agresivă. Am imunitatea praf, praf și m-a afectat foarte tare. Am sunat la salvare după ce am leșinat în casă.

Era după ce timp de trei zile nu am mâncat si nu am băut nimic. Nu că nu aș fi vrut, dar nu puteam pentru că vărsam continuu. Am ajuns la spital foarte deshidratată și fără putere', a spus, pentru FANATIK, Elena Marin.

Elena Marin este în continuare internată în spital

La acest moment, Elena Marin este în continuare pe patul de spital, sub supravegherea medicilor. Deși fosta Faimoasă de la Survivor speră să fie externată cât mai repede, a precizat că încă nu este refăcută complet

'Am stat cam mult, dar e bine că acum sunt mai ok. Speram că azi o să îmi dea drumul acasă, dar încă nu sunt refăcută. Am deja cinci zile de spitalizare. Doar ca încă nu pot sa mănânc și mă țin pe perfuzii', a mai continuat fosta Faimoasă de la Survivor România.

Elena Marin: „Este epidemie. Să luați pastile de imunitate„

Elena Marin a dezvăluit că nu se aștepta să se ajungă până în acest punct și să fie atât de afectată de gripa B, astfel că acum a transmis un mesaj îngrijorător fanilor săi. Fosta concurentă de la Survivor All Stars a făcut un apel, explicând că nu este deloc de joacă cu epidemia de gripă. 

'Să luați pastile de imunitate. Este epidemie. Să vă alimentați corect și să vă odihniți. Iar dacă trebuie să ieșiți, aveți mare grijă de voi.', a mai spus Elena Marin.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton