Ce probleme de sănătate are Majda după Survivor: "Așa o să rămân toată viața"

.

Majda nu s-a refăcut total după eliminarea de la Survivor și, din păcate, fosta Războinică spune că nu va scăpa niciodată de unele cicatrici. Fosta Războinică face recuperare, însă unele semne îi vor aminti toată viața că a participat la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Majda s-a accidentat grav la picior, în timpul unei probe de la Survivor și nici acum, după două luni de recuperare, nu și-a revenit total. Mai mult, au apărut și probleme la stomac după perioada petrecută în Dominicană, cu foarte puțină mâncare și stres cât cuprinde.


„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. Eu mă bucur din toată inima că, deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt. Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă’, a povestit Majda pe Instagram.


Majda a terminat una dintre probele de la Survivor cu ochii în lacrimi, acuzând dureri puternice la picior. Atunci a strâns din dinți și medicul a venit imediat la fața locului, însă nu a fost doar o simplă luxație cum credeau mulți.

„Am glezna luxată şi deja am început sesiunile de recuperare, am semne pe picioare pe care le voi avea ca amintire pentru tot restul vieţii. Mai am de făcut câteva controale medicale, dar sunt bine, atât fizic, cât şi psihic’, spunea Majda pentru clickpentrufemei.ro în urmă cu ceva vreme.


Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare

Citește și: Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor.Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Citește și: Marilena sare în apărarea lui Albert, propus pentru eliminare la Survivor:„Din cauza invidiei și a frustrării…

Majda a fost de multe ori pe punctul de a claca la Survivor

Din cauza stresului fizic și psihic, hranei precare, Majda a leșinat, la un moment dat, la Survivor, chiar în drum spre ambulanță. A ajuns la spital atunci și medicii au pus-o pe picioare, însă urmărire au rămas.


„Am simţit de multe ori că nu mai pot, îmi era foarte greu fără fetiţa mea, dar mereu mă duceam lângă un copac şi încercam să-mi găsesc puterea să continuu şi să lupt pentru echipa Faimoşilor.


Mi-am dorit să nu-mi dezamăgesc colegii, am dat tot ce am putut pe fiecare traseu. Dacă am avut ceva de spus, am spus, mi-am menţinut punctul de vedere, dar nu mi-am dorit niciodată să rănesc pe cineva’, a mai spus Majda.