Ce probleme de sănătate are Andreea Popescu, după nașterea celui de-al treilea copil: „Așa arată abdomenul meu. Mușchiul nu s-a mai lipit”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Popescu a devenit mamă în urmă cu câteva luni, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fosta dansatoare a Deliei s-a confruntat cu depresia postnatală, pe fondul fluctuațiilor hormonale, însă și sănătatea ei a avut de suferit. În mediul online, coregrafa a publicat un videoclip în care a vorbit deschis despre recuperarea după operația de cezariană și problemele de sănătate pe care le are. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În luna aprilie a acestui an, Andreea Popescu a devenit mamă pentru a treia oară, după ce l-a adus pe lume pe micuțul Alexie. Fosta dansatoare a Deliei și soțul ei, Rareș Cojoc, mai au împreună doi copii – pe Ioachim și Anastasia. Coregrafa a vorbit deschis, pe rețelele de socializare, despre provocările pe care le-a întâmpinat după nașterea celui de-al treilea copil. Pe lângă depresia postnatală, Andreea Popescu susține că are diastază abdominală și un început de hernie.

1111

Citește și: Andreea Popescu are depresie postnatală, după ce a devenit mamă a treia oară: 'Am fost la urgențe în urmă cu câteva zile, dar…'

Citește și: În ce relații au rămas Delia și Andreea Popescu, fosta dansatoare a cântăreței: „Ne vedem mai rar, dar…'

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele'. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

Citește și: Mona Segall renunță definitv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…”

Ce probleme de sănătate are Andreea Popescu, după nașterea celui de-al treilea copil

La 5 luni de când a născut, Andreea Popescu încă se recuperează după operația de cezariană. În mediul online, coregrafa a publicat un videoclip în care a spus că are diastază, diagnostic care se referă la separarea musculaturii abdominale după naștere. De asemenea, fosta dansatoare a Deliei are un început de hernie.

„Așa arată abdomenul meu la cinci luni după ce am născut. Poate o să spuneți că nu țin regim, că nu fac sport, că nu mănânc sănătos. Problema mea este că am o diastază foarte, foarte mare. Am mușchiul fisurat în mai multe locuri și început de hernie. Oricum și dacă aș fi avut 30 de kilograme burta mea, abdomenul meu ar fi arătat identic. Asta pentru că diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut, mușchiul meu nu s-a mai lipit', a spus Andreea Popescu, pe contul său de Instagram.

„Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe abdomenul meu'

Într-o alt postare de pe rețelele de socializare, Andreea Popescu a vorbit despre schimbările prin care a trecut după cele trei nașteri. Coregrafa a recunoscut că abdomenul ei a avut de suferit după cele trei operații de cezariană, însă este recunoscătoare pentru familia pe care o are.

„Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe abdomenul meu, dar vă spun sincer că burtica asta a adus pe lume cele mai mari dorințe ale mele, copiii mei. Nu frumusețea perfectă te face să fii iubita mai mult, ci bunătatea ta bate orice frumusețe, dar e greu să fii bun în ziua de azi. Să nu credeți că eu sunt bună, din păcate nu sunt așa cum ar trebui', le-a mai spus Andreea Popescu fanilor de pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton