Ce probleme de sănătate are Florin Dumitrescu: „Am slăbit cinci kilograme”. S-a filmat vizibil epuizat și cu vocea răgușită

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu a postat un videoclip în care a a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima vreme. Cu vocea răgușită și vizibil epuizat juratul de la „Chefi la cuțite' le-a transmis fanilor că nu se simte prea bine, din cauza unei răceli puternice. În câteva zile, a slăbit 5 kilograme, iar imaginile cu el au stârnit îngrijorarea fanilor. Iată mesajul transmis de Florin Dumitrescu în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite', are o comunitate impresionantă în mediul online, unde obișnuiește să vorbească deschis despre diferite aspecte din viața personală. Juratul de la Antena 1 traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere al sănătății, după ce a contactat o răceală puternice. Simptomele au debutat în urmă cu câteva zile, așa că Florin Dumitrescu s-a izolat în casă, pentru a se pune, din nou, pe picioare.

flor7flor7

Citește și: Florin Dumitrescu, declarație neașteptată: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Mi-am propus de mult timp…' / La ce se referă, de fapt

Citește și: Cine este Florin Dumitrescu. Tot ce nu știai despre juratul de la Chefi la cuțite: biografie, familie, carieră

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Alessandra Stoicescu soțului ei, la aniversarea a 10 ani de căsnicie: „Nopți albe, iubire, suntem gata pentru…”

Citește și: Liviu Vârciu nu-i mai dă bani fiicei sale, Carmina: „Noi suntem din neamul «muieți îs posmagii», am fost niște putori toți”

Ce probleme de sănătate are Florin Dumitrescu

În mediul online, Florin Dumitrescu le-a transmis fanilor că se confruntă cu o răceală puternică, iar de trei zile are febră. În videoclipul făcut public, juratul de la „Chefi la cuțite' s-a prezentat în fața urmăritorilor vizibil slăbit și cu vocea răgușită, susținând că a pierdut destul de mult în greutate, pe fondul problemlor de sănătate.

„Sunt în a treia zi de febră și răceală… nu știu… nasoală. Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi', a spus celebrul chef pe InstaStory.

Florin Dumitrescu vrea să demareze o campanie anti-hate

În cadrul aceluiași videoclip, Florin Dumitrescu și-a anunțat intenția de a demara o campanie „anti-hate', după ce a primit un mesaj controversat din partea unui internaut. Zilele trecute, juratul de la „Chefi la cuțite' a răbufnit din cauza unui mesaj îndreptat către fiicele lui și un concurent de la show-ul culinar, plin de jigniri și afirmații rasiste.

Bucătarul a susținut că primește zilnic mesaje jignitoare, situație pe care nu o mai poate tolera și pe care vrea s-o înfrâneze, printr-o campanie menită să aducă în atenția autorităților hate-ul agresiv, necivilizat și neargumentat.

„Într-o lume normală nu ar exista astfel de mesaje. Mai ales de la conturi fără postări. Și nu este singurul mesaj de acest gen pe care îl primesc, sunt zeci de mesaje așa. Penibil', este mesajul transmis de Florin Dumitrescu, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton