„Nu-i venea să creadă”. Ce propunere i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

.

La începutul acestei luni, Irinel Columbeanu a decis să mute la un azil din Ghermănești, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fostul milionar nu-și permite să suporte cheltuielile pentru cazare, mâncare și îngrijire, însă este ajutat de prieteni și primește donații de la necunoscuți. Se pare că în sprijinul acestuia a sărit și Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor, care i-a făcut o propunere neașteptată prin telefon. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


La 66 de ani, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un centru pentru bătrâni, ajuns în fața neputinței și a problemelor cu banii. Fostul milionar este ajutat financiar de prieteni, iar fiica lui, Irinuca, i-a trimis 200 de dolari din economiile ei, gest care l-a emoționat profund. Afaceristul a luat legătura și cu fosta lui soție, Monica Gabor, care și-a manifestat susținerea față de decizia lui și l-a înțeles. Se pare că nici Mr. Pink nu a rămas indiferent la situația lui Irinel Columbeanu, așa că l-a contactat și i-a făcut o propunere generoasă.


Citește și: Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Monica Gabor, reacție neașteptată privind decizia lui: „S-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o’

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a internat la azil. Fostul milionar a fost vizitat de prieteni și a primit bani de la fiica lui: „A ținut ea să îmi trimită. Suma…’


Citește și: Chefi la cuțite 16 octombrie – Dan Dumitru Ursit a fost eliminat. Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Îmi destabilizează un pic echipa'

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc'. Avea doar 51 de ani

Ce propunere i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

După internarea lui Irinel Columbeanu la azil, afaceristul a fost sunat de actualul partener al Monicăi Gabor. Mr. Pink i-a propus să se mute în Statele Unite ale Americii și să locuiască într-un centru de bătrâni de acolo, urmând ca toate cheltuielile să fie suportate de el. Fostul milionar a fost impresionat de propunerea generoasă, pe care o are deja în vedere, mai ales că ar fi aproape și de fiica lui adolescentă, Irinuca.


„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui’, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.


Cum a reacționat Monica Gabor când a aflat că Irinel Columbeanu s-a mutat la azil

Irinel Columbeanu a vorbit cu fosta lui soție, Monica Gabor, și Irinuca despre decizia de a locui într-un centru pentru seniori. Fiica lui l-a sunat de câteva ori, ba chiar i-a trimis bani din fondurile ei de economii. Pe de altă parte, mama fiicei lui și-a arătat sprijinul față de hotărârea luată și s-a bucurat că stă într-un loc unde beneficiază de îngrijiri adecvate.

„Irina m-a căutat de câteva ori, m-a sunat și cu video. Ceea ce mi-a transmis Monica a fost faptul că s-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o, ca de altfel foarte mulți dintre prietenii mei, a spus că e o hotărâre înțeleaptă și m-a înțeles’, a spus el.

Sursa foto: Facebook