Ce provocări întâmpină Andreea Mantea ca mamă singură: „E crunt. Săracul, nu mai înțelege”. S-a despărțit de Cristi Mitrea când era însărcinată cu fiul lor, David

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Mantea vorbit despre provocările pe care le întâmpină ca mamă singură. Prezentatoarea TV are un fiu, pe David, din relația cu fostul luptător Cristi Mitrea, pe care l-a acuzat că ar fi fost violent cu ea, inclusiv în timpul sarcinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și tatăl fiului ei s-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița', în 2014. Relația lor a durat timp de jumătate de an, însă s-au separat în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată cu David. Andreea Mantea l-a acuzat pe fostul ei partener că a agresat-o fizic și emoțional, de aceea nu este menționat în certificatul de naștere al copilului lor.

man9man9

Citește și: Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are: „Cred în Divinitate. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp”

Citește și: Ce spune Andreea Mantea de o carieră în televiziune pentru fiul ei, David: 'Nu ar fi nevoie să-i pun o pilă. Mi s-a părut că este praf pe actorie, dar are foarte multe aptitudini…'

Citește și: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație: „A ținut așa, cu discuții, vreo trei ani. Începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu prieten…„

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii'

Ce provocări întâmpină Andreea Mantea ca mamă singură

Andreea Mantea recunoște că postura de mamă singură este solicitantă și ridică multiple provocări. Cei mai greu îi este să suplinească absența tatălui și să joace atât rolul de polițist bun, cât și cel de polițist rău. Mai spune că situația poate fi derutantă și pentru fiul ei, David, căci în relația lor există momente momente de dragoste și afecțiune, dar și tensiuni.

„Trebuie să fiu și polițistul bun, și polițistul rău. E crunt. Săracul, nu mai înțelege. Acum mă pupă și mă iubește și mă alintă, acum aruncă cu papucul după mine. (râde) Nu înțelegea la început, dar acum a înțeles perfect. De când îmi vede privirea știe ce urmează', a spus prezentatoarea TV pentru unica.ro.

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei, David

Andreea Mantea mai spune că relația cu fiul ei se bazează pe iubire necondiționată. Prezentatoarea TV l-a descris pe David ca fiind deosebit de empatic față de cei din jur, drăgăstos și atent la nedreptățile care se întâmplă.

„La noi totul se raportează la iubirea necondiționată. Nu doar între noi doi, cu oamenii din jurul nostru, cu animalele din jurul nostru. El este foarte săritor, foarte drăgăstos, foarte atent, nu permite să se întâmple lucruri rele în jurul lui. E foarte implicat', a adăugat ea pentru sursa citată mai sus.

„Mi-am dat seama că-l pun într-o situație jenantă'

Ca orice părinte, Andreea Mantea încearcă să limiteze timpul pe care fiul ei de 8 ani îl petrece în fața ecranelor. Pentru că tableta a devenit o cerință obligatorie la școală, prezentatoarea TV a fost constrânsă să-i cumpere lui David un astfel de dispozitiv.

„Mi-am dat seama că-l pun într-o situație jenantă la școală. Doamne-ferește, îi creez copilului o traumă. I-am luat tableta, l-am lăsat să se ducă la școală și după am găsit motiv să i-o iau. Toată lumea a văzut că ai tabletă, nu mai ai că na, nu poți să te abții. Cumva, l-am lăsat să greșească (n.red.: să petreacă timp mai mult pe tabletă) să am motiv să i-o iau. Recunosc! Pentru că nu sunt de acord', a mai povestit prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton