Ce regret are Tudor, fiul lui Costel Constantin, după moartea actorului, și cum a aflat tragica veste: „Ca tată a fost un actor foarte bun, nu vorbeam des. Îmi pare rău că...”

.

Cu câteva săptămâni în urmă, Costel Constantin s-a stins din viață, la vârsta de 81 de ani. Unicul său fiu, Tudor, a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu actorul și recunoaște că nu au fost apropiați. Despre moartea tatălui său a aflat de la cunoștințe și regretă că nu a apucat să-și ia rămas bun. El spune că nu l-a văzut decât ca pe un „actor extraordinar', nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Pe 22 mai, Costel Constantin a trecut în neființă, la doi ani după și-a pierdut marea iubire, pe Mihaela. Maestrul a suferit un infarct și s-a stins pe patul de spital. Din prima căsătorie, regretatul artist are un fiu, pe Tudor, însă relația lor a fost distantă.

Citește și: Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare: „Va fi îngropat lângă Mihaela. Era dorința lor să fie împreună și după moarte’


Citește și: Care a fost cauza morții lui Costel Constantin și unde va fi înmormântat. Actorul era bolnav de diabet și ar fi suferit un infarct: „A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui’

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…'. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția: „Vrei să fim împreună pe gondola iubirii?’ / Cum arată inelul de logodnă


Ce regret are Tudor, fiul lui Costel Constantin, după moartea actorului

Tudor, singurul fiul al lui Costel Constantin, este o figura emblematică a rugby-ului românesc. Recunoaște că nu a avut o relație apropiată cu actorul și nici nu și-a dorit să-i calce pe urme. Singurul său regret este că nu a apucat să-și ia rămas-bun de la tatăl său.

„Am fost zilele trecute la cimitir la Costel să vorbesc un pic cu el. Și eu și Cristina. Ea se duce mai des. Am avut o senzație destul de neplăcută. Mama e în mare. A vrut să se ardă și am aruncat-o în mare și mă duc des și vorbesc cu ea.


Recunosc că i-am reproșat ce a făcut. În sensul că de ce a murit. N-aveam ce să-i spun unui actor ca el, fenomenal. Orice i-ai spune, e prea mic. Poate că regret că trebuia să-l chem mai des la rugby. Poate în sinea mea voiam să-l pedepsesc. Dar nu regret, recunosc.

Îmi pare foarte rău că nu mi-am luat rămas bun. Mă bucur că am rugat-o sau am împins-o, în ultima perioadă, parcă știam, îi tot spunea, Cristinei, ‘Mai sună-l!. (…) Costel era un actor extraordinar și în viața de zi cu zi’, a povestit acesta în podcastul lui Adrian Artene.


„Poate voiam să-l pedepsesc’

Tudor Constantin recunoaște că nu vorbea des cu tatăl său, însă soția lui îl suna frecvent Despre relația lor a completat: „Ca tată a fost un foarte bun actor. (…) A intrat într-o altă scenă’.

„Recunosc că nu foarte des în ultima perioadă. Nu vorbeam des. Foarte des vorbea Cristina, soția. Cristina seamănă un pic cu mama, poate mi se părea mie. Cristina vorbea foarte des, cred că le făcea foarte bine. De foarte multe ori mă gândeam la el, dar fără să-l sun. Nici nu-mi venea să-l sun, dar știam că e acolo. Zilele trecute stăteam și mă gândeam și mi-am dat seama că nu mai e.


(…) Probabil că trebuia să fiu eu mai permisiv. Și să mă gândesc mai mult cum o fac acum. Că el era un actor extraordinar. El nu avea voie să fie om. Nu putea fi nici tată, nici soț. Dar înțelegi după ce pierzi un om. Poate voiam să-l pedepsesc. Poate că ar fi trebuit să comunic mai multe. Trebuia să înțeleg mai repede că el, de fapt, e actor’, a adăugat el, printre lacrimi.

Cum a aflat despre moartea tatălui său

Tudor Constantin a aflat despre moartea tatălui său de la cunoștințe, nu de la fratele său vitreg, care lucrează la spitalul Pantelimon.


„M-a anunțat o fostă colegă, de-a mea. Vlad nu m-a anunțat. Am reușit prin alte persoane. Probabil că a omis. Și pentru el probabil că a fost un șoc. Sunt convins că Vlad a avut foarte mare grijă de el.

Recunosc că acum, la rece, regret că nu m-a sunat măcar cu câteva ore înainte. Totuși, trebuia să-și dea seama că tatăl nostru nu se simte așa de bine. Sau după ce a murit trebuia să mă sune’, a dezvălui fiul lui Costel Constantin.


„S-a gândit mult la el’

Costel Constantin spune că nu și-a văzut tatăl dincolo de profesia de actor.

„Cred că era mândru. Nu m-am raportat niciodată. Întotdeauna m-am străduit să fac lucrurile cum cred eu că este foarte bine. Eu cred că s-a stins împăcat pentru el. Costel era un tip extraordinar și foarte puternic. Un actor extraordinar. Și când spun actor mă gândesc la viața de zi cu zi.

Așa că… cred ca s-a gândit mult la el. Dar trebuia să se gândească numai la el. Un actor foarte bun, în primul rând se gândește la el, nu poate să se gândească și la ceilalți. Într-adevăr, mai este printre picături și soț și tată și partener și ce mai apucă să fie. Cred că i-a fost foarte greu după ce și-a pierdut partenera. Și probabil că n-a mai rezistat. La 81 de ani era și foarte greu să reziști’, a încheiat fiul lui Costel Constantin.

Sursa foto: Captură Video & Facebook