„Nu am dat niciodată 100% nici pentru tenis, nici pentru formație, nici pentru actorie”. Ce regrete are Lucian Viziru în legătură cu cariera lui

 Ifrim Georgiana
.

Ce regrete are Lucian Viziru în legătură cu cariera lui. În primăvara anului trecut, cunoscutul actor și familia acestuia s-au întors în România, după șapte ani petrecuți în Germania. Întors în țara natală, fostul membru al trupei „Gaz pe Foc' spune că a fost nevoit să o ia de la zero și să se reprofileze profesional. Acum, Lucian Viziru a dezvăluit câteva dintre regretele sale, recunoscând că nu a știut să profite de oportunitățile care i-au ieșit în cale de-a lungul carierei. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu șapte ani, cunoscutul actor de telenovele a decis să se mute cu familia în Germania, acolo unde a lucrat ca antrenor de tenis. În primăvară, acesta s-a întors în România, propunându-și să se relanseze în muzică și să câștige primul milion de euro. Între anii 1995 și 2000, Lucian Viziru a fost solist în trupa „Gaz pe Foc', formație care s-a bucurat de un succes uriaș la acea vreme. Alături de acesta, din trupă făceau parte și Andrei Roșu, Răzvan Iacob, Paul Panait, Alin Lupșa și Dragoș Stănescu. La mai bine de 30 de ani de la înființarea grupului muzical, Lucian Viziru spune că nu a știut să reacționeze în fața succesului pe care l-a avut.

lu-9lu-9

Ce regrete are Lucian Viziru în legătură cu cariera lui. De când s-a mutat în România, actorul lucrează în domeniul imobiliar. Soția acestuia, Ema, lucrează cu un investitor grec și a renunțat la profesia de nutriționist.

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…”

Citește și: Cum arată fiica lui Augustin Viziru, la doi ani. Maria a apărut prima dată la TV: „Seamănă cu mama ei”

Citește și: Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui'

Citește și: 'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Ce regrete are Lucian Viziru în legătură cu cariera lui

Actorul recunoaște că nu a știut să profite de oportunitățile care i-au ieșit în cale de-a lungul vieții. Totodată, Lucian Viziru regretă că nu și-a gestionat responsabil banii câțtigați de pe urma muzicii și a actoriei.

„Nu mi-aș mai bate joc de ocaziile și oportunitățile pe care le-am avut în viață, și nici de banii pe care i-am făcut. N-am fost niciodată chibzuit cu banii, tot timpul am fost mână largă.

Am jucat și la Loto. Rar, dar da. Pe vremea când lucram în Pro Tv aveam lângă televiziune o agenție Loto. Într-o zi m-am dus să-mi fac un bilet și mi-au ieșit patru numere, începuseră să-mi tremure genunchii', a declarat Lucian Viziru, potrivit fanatik.ro.

„Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor'

De-a lungul carierei, Lucian Viziru a oscilat între muzică, actorie și tenis. Acum, acesta regretă că nu a muncit mai mult și că nu s-a implicat total în activitățile pe care le-a desfășurat pe plan profesional.

„Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor, nu am dat niciodată sută la sută nici pentru tenis, nici pentru formație, nici pentru actorie. Poate pe viitor o să reușesc să fac lucrurile astea și să dau totul', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

„Pentru anul 2023, vreau să mă ocup de familie'

Anul acesta, Lucian Viziru și-a propus să fie mai implicat în viața familei sale. Actorul își dorește să călătorească mai mult, însă este conștient că asta prespune un efort financiar.

„Dacă aș fi președinte pentru o zi, clar l-aș pune pe Băsescu prim ministru. Este singurul sau unul dintre puținii pentru care am o doză de admirație și de respect. Iar pentru anul 2023 vreau să mă ocup de familie, de nevoile lor, de Mihai să facă sport, de Ema să primească ceea ce își dorește. Și să ne plimbăm, mult. Și pentru asta trebuie să muncesc', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton