Ce regrete are Oana Ioniță după divorțul de Florin Budnaru și ce schimbări a observat la fiul lor, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză. Nu vreau să...”

 Ifrim Georgiana
.

La sfârșitul lunii mai, Oana Ioniță a anunțat divorțul de Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. După separarea legală, bebelușa Cârcotașilor a rămas în grija fiicei lor, Isabel, în timp ce Maxim locuiește cu tatăl lui. De curând, cunoscuta coregrafă a vorbit despre schimbările din viața ei și relația cu cei doi copii, având în vedere perioada dificilă pe care o traversează. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță și Florin Budnaru au fost căsătoriți timp de 10 ani, însă au anunțat, cu doar câteva luni în urmă, că divorțează. Custodia celor doi copii este comună, pentru ca Isabela și Maxim să crească într-un mediu armonios și să se bucure de atenția ambilor părinți. De curând, Oana Ioniță a vorbit despre perioada delicată pe care o traversează și a recunoscut că este afectată de timpul limitat pe care îl petrece cu fiul ei, care locuiește cu tatăl. Totodată, coregrafa a sesizat unele schimbări în comportamentul tânărului, pe care le pune pe seama faptului că familia lor s-a destrămat.

oan10-1oan10-1

Citește și: Oana Ioniță locuiește doar cu fiica după divorțul de Florin Budnaru. Fiul ei a decis să rămână cu tatăl lui: „Am simți uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat”

Citește și: Oana Ioniță, umilită în aeroportul din Lisabona, din cauza unui zbor întârziat: „Am stat îngrădiți. Nici la toaletă nu puteam merge”

Citește și: CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara: 'Mă duc spre casă. Urmează recuperarea…'

Citește și: Cum arată fiica Andreei Antonescu la 8 luni. Noi imagini cu Venice Victoria

Ce regrete are Oana Ioniță după divorțul de Florin Budnaru

După divorțul de Florin Budnaru, Oana Ioniță și-ar dori să petreacă mai mult timp cu fiul lor, Maxim, care locuiește cu tatăl. De când s-a produs separarea legală, cunoscuta coregrafă a observat că băiatul a renunțat la pasiunile lui, fiind de părere că Maxim este afectat emoțional de separarea părinților.

„Mi-aș dori să stau mai mult cu Maxim, suferința mea este destul de mare acum pentru că știam că îl am tot timpul aici cu mine în casă. Acum timpul este mai prețios și de fiecare dată când îl văd și avem mai mult timp împreună încerc să îi dau cât mai multă atenție și dragoste.

Vara asta nu am fost singură. Am avut copiii cu mine în tabără, tocmai ne-am întors. Sufăr destul de mult pentru că trebuie să îmi împart timpul cu Maxim. Isabel stă la mine și avem un program destul de intens la sală și tocmai de aceea programul rămâne la mine. Cu Maxim, el e mai relaxat. Din păcate nu a mai  făcut activități pe vară, a renunțat la înot, engleză, chiar și activitățile de la sală nu le mai ia foarte în serios. Din păcate, probabil că prin asta trec foarte multe familii care  se despart, dar eu încerc să îi fac un program destul de activ și constant. Nu vreau să renunțe la pasiunile pe care le are!', a spus cunoscuta coregrafă, potrivit click.ro.

Oana Ioniță, vacanță de neuitat cu cei doi copii

Vara aceasta, Oana Ioniță și cei doi copii au petrecut o vacanță de neuitat în Grecia. Ulterior, Maxim și Isabel s-au bucurat de o tabără pentru copii, organizată la Alba Iulia.

„Nu ne pregătim încă de școală, vrem să ne mai bucurăm de vacanța pe care încă o mai avem, de zilele de vară care nu sunt tocmai însorite și să mai facem o ieșire împreună în 3. Am fost câteva zile în Grecia, împreună cu copiii, ne-am distrat minunat.  A fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o. Copiii au văzut pentru prima oară marea caldă, în Zakynthos, am mâncat pește, ne-am distrat, ne-am jucat, ne-am bălăcit, a fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o până acum și sperăm să mai facem câteva zile.

Am fost în tabăra de la Alba Iulia pe care o organizez de 7 ani consecutiv, am realizat la sfârșitul taberei și un spectacol care a concluzionat toate activitățile și cusurile pe care le-am făcut. Am avut în fiecare seară petrecere tematică, DJ, foc de tabără art&craft, am tăiat și decorat tricouri, ne-am distrat cât s-a putut de mult și am socializat. Maxim a stat cu încă 2 băieți dansatori și balerini cu care s-a simțit foarte bine, Isabel  cu alte fetițe, adică fiecare au fost pe cont propriu și s-au ocupat de programul destul de intens pe care l-au avut, ceea ce i-a motivat și i-a făcut să fie mult mai asumați în program. Exact asta mi-am și dorit, să fie independenți și să se poată descurca singuri. Eu am fost  oricum alături de ei și de toți copiii care au participat la tabăra de vară și la anul o voi organiza din nou', a mai adăugat Oana Ioniță.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton