Ce regulă respectă Diana și Dan Șucu în căsnicie, de ani de zile: "Suntem suflete pereche. Nu am încercat niciodată să..."/ Cum se înțelege afacerista cu soacra ei

 Ifrim Georgiana
.

Dan și Diana Șucu sunt căsătoriți de două decenii și au împreună doi băieți. Cei doi au depășit de mult proba timpului, iar astăzi formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din România. Ambii fac eforturi pentru a menține echilibrul familial, iar de câțiva ani au adoptat o regulă care să le permită să petreacă mai mult timp unul în prezența celuilalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Soții Șucu s-au cunoscut în urmă cu aproape decenii, la o petrecere, însă povestea lor de dragoste nu s-a înfiripat atunci, ci câteva luni mai târziu. La acea vreme, fondatorul Mobexpert se afla în proces de divorț cu fosta lui soție, Camelia Șucu, de care se separase de doi ani. Afacerista s-a ales cu o avere estimată la 40 de milioane de dolari, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă.

su9su9

Citește și: Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie: „Bărbatul meu iubit!'. Cum arată acum copiii lor

Citește și: Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație: „Nu știu dacă există căsnicie perfectă'

Citește și: Ce sfat i-a dat Mihaela Geoană fiicei sale, Ana, înainte de căsătorie: „Același lucru l-am făcut și noi, eu și Mircea, încă de când eram tineri…”. Ce părere are despre ginerele ei, Garrett Cayton/ EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase spune că Ioana este „cea mai frumoasă femeie” din viața lui: „Eu așa simt. Noi încercăm să avem și un copil”/ Ce le-a transmis fostelor soții

Ce regulă respectă Diana și Dan Șucu în căsnicie, de ani de zile

De ani de zile, soții Șucu iau prânzul doar împreună și astfel combat lipsa de timp în căsnicie. Mai apoi, afaceristul se întoarce la birou sau la alte întâlniri programate pentru ziua respectivă. Zilnic își spun cât de mult se iubesc și nu încearcă să se schimbe unul pe celălalt.

„Noi mâncăm la prânz împreună. Pe la 14:30 sau mai târziu, Dan vine acasă și mănâncă, se odihnește puțin, apoi pleacă la birou sau la întâlnirile lui. În general, de azi de zile mâncăm împreună la prânz. Suntem suflete pereche. Eu nu am încercat niciodată să-l schimb. Am încercat să fiu eu mai bună. Ne respectăm, ne spunem în fiecare zi că ne iubim. Noi stăm împreună foarte mult', a povestit ea la Antena Stars.

Ce relație are Diana Șucu cu soacra ei

Din căsnicia dintre Dan și Diana Șucu au rezultat doi băieți – Dan Matei și Pentru Andrei Cristian. Femeia de afaceri își dorește să aibă o relație strânsă cu viitoarele nurori, bazată pe respect, dat fiind că și ea este iubită de soacră.

„Eu sunt răsfățata lor. Eu, ca și mamă, îi învăț cum să-și răsfețe viitoarele iubite, viitoarele soții. Eu chiar sunt atentă la aspectul ăsta că nu aș vrea să-mi reproșeze mai târziu nurorile. Mi-ar plăcea să am o relație bună cu nurorile mele, o relație bazată pe prietenie și respect. Așa cum și eu am o relație minunată cu soacra mea. Cred că mă și iubește pentru că ea simte, mamele mereu simt, mai ales cele de băieți. Atât timp cât ea simte că băiatul ei este fericit', a mai spus soția lui Dan Șucu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton