Ce relație a avut Ioana Tufaru cu tatăl ei, Dan Tufaru: „A trebuit să aflu de la altcineva că e la spital, cu metastaze. Mi-a spus să vă duc să-l văd, pentru că nu voi mai avea șansa”

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Tufaru, fiica celebrei cântărețe Anda Călugăreanu și a actorului Dan Tufaru, a rămas orfană la o vârstă fragedă și a trecut prin multe suferințe pe parcursul vieții. Într-un interviu recent, aceasta a făcut dezvăluiri despre relația avută cu tatăl ei, care s-a stins din viață în 2002, la vârsta de 58 de ani. La mai bine de 20 de ani de atunci, Ioana Tufaru spune că regretatul actor a fost întotdeauna distant și nu s-au putut apropia nici în ultimele clipe de viață ale acestuia. Iată ce actor i-a spus că Dan Tufaru este în stare gravă la spital!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Căsnicia lor a durat numai doi ani, căci regretatul actor s-a îndrăgostit de frumoasa actriță Vasilica Tastaman, părăsind-o pe prima lui soție. Anda Călugăreanu a murit pe 15 august 1992, la vârsta de 45 de ani, după ce a fost răpusă de cancer pulmonar. Zece ani mai târziu, în 2002, Ioana Tufaru avea să-și piardă și tatăl, pe Dan Tufaru, tot ca urmare a unei suferințe crunte.

tuf9tuf9

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Citește și: „Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună”. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

Citește și: „A fost greșeala mea, momentul meu de prostie pură. Prima lună n-am ieșit din casă'. George Buhnici, dezvăluiri neașteptate la 1 an de la scandalul celulitei. Ce a pățit după derapajul lui la adresa femeilor

Citește și: Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. Femeia a cerut să fie pusă în libertate

Ce actor i-a spus Ioanei Tufaru că tatăl ei, Dan Tufaru, este pe moarte

La mai bine de 20 de ani de la moartea lui Dan Tufaru, Ioana Tufaru a vorbit despre relația avută cu tatăl ei, care nu i-a spus niciodată că o iubește. În momentul în care regretatul actor a ajuns în stare gravă pe patul de spital, George Mihăiță a fost cel care a îndemnat-o pe tânără să-și viziteze tatăl, la Spitalul Elias.

„Tatăl meu nu mi-a spus niciodată te iubesc. Eu nu l-am auzit, poate mi-a spus când dormeam, dar eu nu l-am auzit niciodată. El nu a lăsat garda jos nici măcar în momentul în care eu m-am dus la el la spital.

Nevorbind cu el, a trebuit să aflu de la altcineva că Dan a fost luat în pătură, este în metastază la Spitalul Elias, l-au luat aproape în comă. Acest om, și îi mulțumesc că mi-a spus, este George Mihăiță.

El mi-a spus să mă duc să-l văd dacă vreau pentru că nu voi mai avea foarte mult șansa. Drept dovadă, am fost astăzi la el și am vrut să mă duc a doua zi, dar nu am mai avut la cine. A avut cancer esofagian, în metastază pe creier din ce am înțeles eu”, a povestit Ioana Tufaru, la WOWnews.

Anda Călugăreanu a murit din cauza cancerului pulmonar

În cadrul aceluiași interviu, Ioana Tufaru a vorbit și despre decesul mamei ei, diagnosticată cu cancer pulmonar. După un turneu în Israel, Anda Călugăreanu a făcut o radiografie, iar medicii i-au spus că are o pată pe plămân, care urma să se absoarbă în timp. În următoarele trei luni, starea de sănătate a regretatei artiste a continuat să se deterioreze, apoi a fost răpusă de cumplita boală.  

„Mama mea a murit și ea de cancer pulmonar.(…) Știu că a plecat în turneu în Israel cu doamna Stela Popescu și domnul Alexandru Arșinel. S-a întors de acolo, la sfârșitul lui aprilie deja nu mai putea să vorbească. Descoperise acolo, din ce îmi aduc aminte, o pareză pe nervul recurent în gât. Aceea nu îi permitea să respire. Domnul Arșinel îi spunea și ei textul pe scenă, pentru că spunând în șoaptă nu o auzea nimeni.

A venit în București, au început durerile și a ajuns la spital. La spital i-au făcut o radiografie și i-au spus că are o pată pe plămân, de mărimea unei monede.(…) I-au spus că e posibil să se absoarbă în timp, dar se simțea din ce în ce mai rău.

A fost galopant cancerul și depistat destul de târziu. Aveau niște prieteni în Grecia care au venit și au luat-o acolo și acolo i-au pus diagnosticul de cancer. Deja avea afectat un plămân și un sfert din celălalt. Respira practic cu trei sferturi de plămâni. În trei luni, parcă așa, s-a prăpădit', a mai povestit aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton