Ce relație are Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea: „Luca vine des la noi. Nu este băiețelul meu...”

.

Zilele trecute, fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 8 ani, iar la aniversare a fost prezent și Luca, băiatul lui Victor Cornea dintr-o relație anterioară. Într-o emisiune televizată, artista a vorbit despre relația armonioasă pe care o are cu fosta parteneră a iubitului ei, pe care a și întâlnit-o cu diferite ocazii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an. Din căsnicia cu George Burcea, de care a divorțat oficial în 2022, artista are două fiice – Ella și Clara. La rândul său, tenismenul are un băiat dintr-o relație anterioară, însă nu l-a expus până acum pe rețelele de socializare. Luca are 11 ani și, din spusele tenismenului, locuiește cu mama lui.

Citește și: Cum arată fiul lui Victor Cornea. Luca a fost invitat la aniversarea Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, care a împlinit 8 ani


Citește și: Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu: „Faptul că mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel…’

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița a fost soacră mare de ziua ei. Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu, s-a căsătorit cu artista de muzică populară Georgiana Păduraru: ‘Sunt o pereche frumoasă și le doresc să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ion Țiriac și-a donat averea de 2.1 miliarde de dolari: „Am fost atât de bogat încât nu aveam ce să fac cu banii'


Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea

Andreea Bălan a cunoscut-o pe Irina, fosta parteneră a lui Victor Cornea, și o laudă pentru modul în care l-a educat pe Luca. Tânărul de 11 ani locuiește cu mama lui, dar petrece timp și cu tatăl său, crescând într-o atmosferă de familie unită și armonioasă.

„Are un băiețel, Luca, care are 11 ani. Nu este băiețelul meu, este educat foarte frumos de mama lui, Irina și suntem o familie mare și când ne întâlnim toți e foarte frumos’, a spus artista în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Zilele trecute, băiețelul a fost prezent la aniversarea Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, care a împlinit 8 ani. Până atunci, părinții săi au evitat să-l expună pe rețelele de socializare, probabil dorind să-l protejeze de presiunea mediatică. Luca a părut foarte apropiat de fetițele cântăreței.

„Băiețelul lui vine des la noi’

Andreea Bălan a menționat că Luca, băiatul lui Victor Cornea, vine des în vizită și petrece timp nu doar cu tatăl său, ci și cu fetițele ei. Artista și tenismenul nu au în plan să-și mărească familia, având în vedere stilul lor de viață și costurile pe care le implică creșterea unui copil.


„Am stabilit că nu mai facem copii. El are deja un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe. El mai are 10 ani cel puțin în care o să fie pe drumuri, plecat. Și atunci un copil nu își are rostul. Și nici eu nu îmi mai doresc.

E greu să crești doi copii, nu e ușor. Costuri și așa.(…) Băiețelul lui, Luca, vine des la noi’, a declarat Andreea Bălan, pentru un post TV.


Andreea Bălan a aflat de la prima întâlnire că Victor Cornea are un fiu

Încă de la prima întâlnire, Victor Cornea i-a spus Andreei Bălan că are un fiu. Artista spune că acest lucru a făcut-o să-și dorească relația mai mult, dat fiind că nu avea în plan să devină mamă din nou.

„Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație, a spus artista la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook & Instagram