Ce relație are Andreea Marin cu mama ei vitregă, după decesul tatălui său: „La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă.”. Dan Marin a suferit un infarct acum 7 ani

.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Andreea Marin ascunde o poveste de viață dureroasă. Pe când avea 9 ani, prezentatoarea TV a rămas orfană de mamă, când femeia s-a stins în brațele ei, fiind victima unui accident cumplit. Ani mai târziu, tatăl ei s-a recăsătorit, iar într-un interviu recent, Andreea Marin a spus ce relație a avut cu mama ei vitregă. Iată declarațiile emoționante ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Mama Andreei Marin s-a stins din viață în anul 1984, la doar 36 de ani, fiind implicată într-un accident rutier, iar tatăl vedetei a fost cercetat pentru ucidere din culpă. În mașină, se aflau Dan, Violeta, Andreea și sora sa, Cristina, care avea atunci 4 ani. Câțiva ani mai târziu, Dan Marin și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu o funcționară din Iași, Renata, fiind la cel de-al treilea mariaj. De-a lungul timpului, Andreea Marin a evitat discuțiile referitoare la mama ei vitregă, însă recent a avut o abordare mai deschisă privind relația lor.


Citește și: Andreea Marin, într-o ipostază neașteptată la debutul emisiunii „Săriți de pe fix!’: „De când îmi doream să fac asta…’

Citește și: Andreea Marin, reacție vehementă după ce s-a zvonit că a fost dată în judecată și chiar arestată: „Sunt multe site-uri fantomă care folosesc în mod fals imaginea mea'

Citește și: Cum arată Minodora acum și câte kilograme are: „Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok’. Ține dietă de mai bine de un an


Citește și: Nelu Cortea și Micutzu l-au avertizat pe Cătălin Bordea în legătură cu relația dintre Spike și Livia: „S-au prins că ceva este dubios, dar Bordea nu a crezut…'

Ce relație a avut Andreea Marin cu mama ei vitregă

Andreea Marin recunoaște că, încă de la început, a fost fermecată de frumusețea mamei ei vitrege. Pe parcursul anilor, prezentatoarea TV a avut-o alături pe Renata Marin, descriind-o ca fiind un „om minunat’. Chiar și după ce a plecat din sânul familiei și s-a înscris la facultate, mama vitregă a prezentatoarei a continuat s-o ajute și să-i ofere sfaturi.


„Am încercat să-i dăruiesc tot ceea ce eu nu am apucat să primesc. Pentru că am avut-o pe mama un timp scurt alături de mine. Și mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot „mamă’ îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie „mamă vitregă’, pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături. Și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine.


La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii. I-om fi făcut noi și viața amară, din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești!’, a spus prezentatoarea TV, potrivit cancan.ro.


„Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă’

Andreea Marin recunoaște că nici acum nu s-a resemnat cu pierderea mamei ei, însă crede că tragicul moment a dat un sens pozitiv vieții ei, mărturisind că toate realizările i-au fost dedicate celei care i-a dat viață.

„Eram un copil, ca familie am fost foarte fericiți, cu toții, până la acel moment dramatic. Când îți vezi mama părăsind viața, în brațele tale la nouă ani, ea având 36 doar, n-are cum să fie o treabă ușoară. Și n-ai cum să înțelegi, nu ai cum să fii de acord că asta e o normalitate.


Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, atât pentru mine, cât și pentru ea. Însă, cumva, te împaci cu soarta și tot ce am construit eu, în viața mea de matur, a pornit de la mama mea, totul i-a fost dedicat. Totul a fost gândit cu sufletul la ea și cu privirea către cer. Tot acest tumult din mine mi-a dat o forță incredibilă. Deci cumva a existat un sens. Viața mea a căpătat un alt sens pornind de la acel moment.

Desigur că tare bine ar fi să nu fie nevoie de lucruri dure în viața noastră, ca să ne găsim un sens. Dar așa cum s-a întâmplat treaba în viața mea, am încercat să dau un sens, apoi, ca om matur, un sens bun, un sens pozitiv pierderii mamei mele. Am construit, plecând de acolo. Puteam alege să rămân în genunchi. Desigur că au fost și momente de depresie în viața mea. Nu poți să treci ușor prin așa ceva, oricât ajutor ai avea. Pentru că tata mi-a fost alături, bunicii, adică oamenii dragi. Dar ușor nu e’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook