Ce relație are Andreea Raicu cu mama ei: „Atunci când eram mică, meseria nu îi permitea să stea acasă”. Virginia Gheorghiu are 84 de ani și a fost stewardesă

 Ifrim Georgiana
.

Weekendul trecut, Andreea Raicu și-a lansat cea mai nouă colecție de haine, iar de la eveniment nu a putut lipsi mama ei. La 84 de ani, Virginia Gheorghiu arată senzațional și a impresionat printr-o ținută de un rafinament aparte. Pe cele două le leagă astăzi o legătură profundă, însă în copilăria vedetei au stat mult timp departe una de cealaltă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a retras din televiziune, Andreea Raicu s-a lansat în afaceri și a demonstrat că are fler în acest domeniu. Ea deține un magazin de haine în centrul Capitalei, dar și un business online de dezvoltare personală. Weekendul trecut, Andreea Raicu s-a aflat la evenimentul de lansare a noii sale colecții de haine. Anca Serea, Corina Caragea, Laura Cosoi sau Lili Sandu s-au numărat printre cei prezenți.

rbrtnrbrtn

Citește și: Cum a reușit Andreea Raicu să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot: „Nu a mai funcționat businessul. M-am și îmbolnăvit, mi-am pierdut și unul dintre prietenii cei mai buni, practic am pierdut cele mai importante lucruri din viață”

Citește și: Andreea Raicu explică de ce nu și-a întemeiat o familie până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație, însă…'

Citește și: Cine este Zanni de la Survivor All Stars. A crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Alina Sorescu, după ce Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie, în plin proces de divorț: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el”

Ce relație are Andreea Raicu cu mama ei

Andreea Raicu a avut-o pe mama ei alături, weekendul trecut, când și-a lansat noua colecție de haine. O imagine emoționantă le suprinde în timp ce se îmbrățișează cu multă căldură. Virginia Gheorghiu a avut o apariție elegantă, distinsă și e clar că de la ea a moștenit frumusețea fosta prezentatoare TV. Andreea Raicu recunoaște că i-a simțit dorul în copilărie, fiindcă mama ei a fost stewardesă și multă vreme au stat departe una de cealaltă.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru că am o relație foarte bună cu mama mea. Practic, este cea mai bună prietenă a mea. Cumva, am recuperat, pentru că, atunci când eram mică, meseria nu îi permitea să stea acasă. În ultimii ani a fost întotdeauna lângă mine și m-a susținut indiferent de deciziile pe care le-am luat', a spus vedeta pentru playtech.ro.

„În ultimii ani am învățat cât de importantă este feminitatea'

În cadrul aceluiași eveniment, Andreea Raicu a mărturisit care este percepția ei despre feminitate.

„O femeie feminină este o femeie care s-a redescoperit și știe exact cine este și asta o face să aibă încredere în ea, iar lucrul ăsta se vede prin tot ceea ce face: prin felul în care vorbește, prin felul în care se mișcă, prin felul în care relaționază cu ceilalți oameni, nu încearcă să ocupe teriorii, ci îi lasă pe ceilalți să vină la ea.

Este acea energie care te primește și acea energie care te face să te simți bine. Să știi că pentru mine nu este un lucru pe care l-am știut dintotdeauna, deși am primit , cumva, foarte multe trăsături care mă ajută să fiu foarte feminină, dar pe interior aveam o atitudine extrem de masculină. Așa am fost crescută și așa am fost dintotdeauna.

În ultimii ani am învățat cât de importantă este feminitatea, cât de important este să te accepți. Asta îți face viața mult mai ușoară și îți creează relații importante și sănătoase, atât cu tine, cât și cu oamenii din jur', a mai spus ea pentru aceeși sursă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton