Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț: „Când cineva te părăsește...” / Fosta parteneră a comediantului a ajuns ieri la spital

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț. La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea confirmat divorțul de Livia, femeia cu care avea o relație de 11 ani și cu care era căsătorit de 3 ani. În urmă cu o zi, fosta soție a comediantului s-a fotografiat pe patul de spital, cu branula la mână, însă fără a oferi detalii despre problemele ei de sănătate. În urmă cu câteva momente, Cătălin Bordea a aflat despre situația fostei sale partenere și a oferit câteva declarații. Iată ce mesaj i-a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț. Pe 13 iulie, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar, pe cale amiabilă, după o căsnicie de 3 ani. Zvonurile privind separarea lor apăruseră de mai multă vreme, căci foștii soți au șters imaginile de cuplu de pe rețelele de socializare și au ezitat să se mai afișeze împreună. În urmă cu o zi, Livia s-a internat în spital și s-a fotografiat cu branula la mână, însă nu a precizat cu ce probleme de sănătate se confruntă. Contactat de jurnaliști, Cătălin Bordea a avut o primă reacție referitoare la starea fostei soții, ținând să precizeze că a rupt orice legătură cu aceasta.

liv10liv10

Citește și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj controversat la trei săptămâni de la divorțul de Livia: 'August este deja nostalgie. Pentru noi doi…'

Citește și: Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Ispita este model pe un site pentru adulți: „Mă bazez pe simplitate și autenticitate”

Citește și: „După mesajul despărțirii mi-am dat seama că nu e ea”. Primele declarații ale lui Sergiu, iubitul tinerei ucise în Mangalia / Ultimele mesaje găsite în telefonul fetei

Ce relație are Cătălin Bordea cu fosta lui soție, Livia, după divorț

Contactat de jurnaliști, Cătălin Bordea a precizat că nu știa despre problemele de sănătate ale Liviei, motivând că a rupt orice legătură cu fosta soție. Comediantul i-a dorit însănătoșire grabnică, însă a precizat că îi va respecta, în continuare, decizia de a fi singură. Când vine vorba despre planurile de viitor, Cătălin Bordea intenționează să-și cumpere o nouă locuință în Tunari și este pregătit să îmbrățișeze schimbările care îl așteptă în următoarea perioadă.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns in spital. Sper să fie bine.

Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit', a spus Cătălin Bordea, potrivit cancan.ro.

„Am avut un an greu'

Nu demult, Cătălin Bordea recunoștea că ultimul an a fost dificil și marcat de schimbări. Experiența „America Express' l-a adus într-un punct de extenuare psihică, iar mama acestuia se confruntă cu probleme de sănătate.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate', a spsu comediantul, după divorț, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton