Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui: „Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani. Niciodată nu a înțeles că…”/ Nu și-au vorbit o perioadă lungă de timp

.

Cătălin Botezatu a spus, recent, ce relație are în prezent cu tatăl lui. Nu mai este demult un secret faptul că celebrul designer și părintele său nu și-au vorbit o lungă perioadă de timp. Cei doi au îngropat „securea războiului' abia acum câțiva ani, după ce au fost diagnosticați amândoi cu aceeași boală. Iată cum se înțelege acum creatorul de modă cu tatăl său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu și tatăl lui, Constantin, s-au împăcat în anul 2022, după ce au fost diagnosticați cu aceeași boală gravă, cancerul. Părinții designerului au divorțat când el avea 16 ani, iar vedeta a fost întotdeauna mai apropiată de mama sa. Acum ceva timp, creatorul de modă ne mărturisea că îi vine greu să-l ierte, având în vedere suferința pe care i-a provocat-o mamei designer-ului.

catalin-botezatucatalin-botezatu

Citește și: Cătălin Botezatu, exasperat de cei care îi copiază creațiile: „Nu te mai da mare când tu nu ești! Ca să faci modă și să fii Botezatu, trebuie să te renaști în lup de câteva ori”

Citește și: Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile de la picioare cu ojă neagră, de când avea 20 de ani: „Încetați cu prostia asta, nu dați dovadă decât de ură și invidie!”

Citește și: Cum arată acum, la 44 de ani, Ami Teiceanu, femeia care l-a făcut tată prima oară pe Liviu Vârciu. Ce relație are cu fiica ei, Carmina: „Sunt mândră că…”

Citește și: Jean de la Craiova, adevărul despre infidelitate, în 28 de ani de căsnicie: „Ochii văd, inima cere, dar familia e familie”

Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui

Ei bine, se pare că după ce, acum câțiva ani, ambii au fost diagnosticați cu cancer și s-au operat în aceeași zi, fără să știe unul de altul, Cătălin Botezatu și tatăl lui sunt acum în relații bune. De curând, creatorul de modă a mărturisit că ține la părintele său, deși nu prea obișnuiește să vorbească public despre sentimentele sale.

„Poate că nu am spus foarte multe lucruri și sentimente pe care le am pentru tatăl meu. Mai important decât toate celelalte pe care le am. Niciodată nu a înțeles că țin foarte mult la el. Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani, parcă a fost complexul Oedip. Nu știu de ce s-a întâmplat asta și ori de câte ori vorbesc despre el, și vreau să-i spun asta, nu știu cum să-i spun că țin foarte tare la el', a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show, scrie Spynews.ro.

Cătălin Botezatu a rămas fără o parte din bani, după ce a împrumutat mai multe persoane

În aceeași emisiune, Cătălin Botezatu a abordat un alt subiect delicat. Celebrul designer a povestit că, de-a lungul anilor, a împrumutat multă lume cu mulți bani și nici măcar acum nu a primit o parte din ei, fapt ce-l deranjează.

„Mulți. Nu mi-am luat gândul de la ei, sunt munciți și îi vreau înapoi. Știi ce e nasol? Accept, nu ai să îi dai la timp, mă suni și mă anunți. A trecut o lună, două, trei, șapte, îmi spui, dar nu te faci că plouă. Îmi spun că am mulți bani și nu stau în ei, ba stau. Sunt banii mei până la urmă. Mai bine îi donez decât așa', a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu: „Tata s-a recăsătorit de trei ori, mama nu și-a mai refăcut niciodată viața'

Cătălin Botezatu ne spunea, acum ceva timp, ce impact a avut pentru el divorțul părinților săi. Designer-ul avea doar 16 ani pe atunci și, spune el, mama sa nu și-a mai refăcut niciodată viața amoroasă.

„Cu mama mă văd în fiecare zi, vine la atelier și este persoana care are cea mai mare grijă de mine. Cu tata mă văd mai puțin, este un om mai încăpățânat, dar țin foarte mult la el.

Părinții mei au divorțat când aveam 16 ani, tata s-a recăsătorit de trei ori, însă mama nu și-a mai refăcut niciodată viața și îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei, care l-a iubit foarte mult. Pe mine nu m-a afectat foarte tare, așa cum am spus provin dintr-o familie înstărită și am avut parte de tot ce îmi doream la acea vârstă. Eu mi-am dorit această separare, pentru că nu mai suportam ca ei să se certe', ne spunea desginer-ul, mai demult, în revista VIVA!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton