Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Îmi spune să o las în pace, că iar încep cu lecțiile mele”. Ada este stabilită de câțiva ani în Londra

 Ifrim Georgiana
.

Cornel Palade a vorbit despre relația cu fiica lui, Ada, stabilită de câțiva ani în Londra. Tânăra studiează la o universitate prestigioasă de acolo și este pasionată de zona artistică, după modelul părinților. Actorul o sună adesea și e mândru că și-a găsit vocația, că e bine, și nu o presează în niciun fel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cornel și Iuliana Palade trăiesc o iubire de mai bine de 30 de ani și au împreună o fiică, pe Ada, care e actriță și cântăreață. Tânăra a decis să-și continue studiile în Londra, la o instituție prestigioasă. Fata comediantului a pășit pe scena X Factor, în 2017, iar membrii juriului au fost impresionați de prestația ei artistică. Ștefan Bănică a comparat-o atunci cu Jody Foster și a lăudat-o pentru piesa aleasă.

cro100cro100

Citește și: Cum a reacționat Cheloo când i-a văzut pe Romică Țociu și Cornel Palade pe scena de la iUmor: „Mult mai golani decât tinerii…”

Citește și: De ce a refuzat Cornel Palade să meargă la America Express cu Romică Țociu: „Am devenit inadaptabil, iar asemenea aventuri s-au încheiat definitiv…”

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…'

Citește și: Fulgy, primele declarații după ce s-a mutat din România: „Sunt bursier la cea mai mare universitate de muzică și media din Dubai. Nu mai…”

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui

Cornel Palade a mândru de fiica lui, care i-a călcat fidel pe urme și care este studentă la o universitate de prestigiu din Londra. Actorul spune că relația lor se bazează pe libertate, astfel că îi respectă tinerei deciziile și dorința de a-și construi propriul destin, fără s-o sufoce cu propriile lecții de viață.

„Asta ar trebui să o întrebi pe ea, eu habar nu am, ea știe! Eu o întreb dacă e bine, ea spune că e bine… cum intru în detalii, cum îmi spune să o las în pace, că iar încep cu lecțiile mele. Eu i-am spus unde greșesc și să nu repede și ea greșelile mele, dar mi-a spus să o las să aibă și ea greșelile ei. (…)

Nu avem o relație „Domnule, faci ce spun eu!', nu. Fiecare e liber să facă cum vrea și ce vrea, cum vrea să gândească. Este majoră și primește libertate totală! Toată lumea are voie să zboare!', a spus actorul la Star Matinal.

Cum se simte Cornel Palade la 71 de ani

La 71 de ani, Cornel Palade spune că are un tonus foarte bun, chef de viață și un program aglomerat. Dincolo de marea lui pasiune și spectacolele pe care le susține, actorului îi place să se plimbe și să plece în vacanță.

„Am o stare bună, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu sunt împăcat cu mine, sunt împăcat cu toată lumea, iubesc oamenii, îmi sunt dragi,mă simt bine. Am un program foarte ocupat, sunt un călător', a mărturisit el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton