Ce relație are Dinu Maxer cu părinții Deei Maxer, după divorț: „Au fost niște chestii…”. Fostul socru i-a adresat vorbe dure artistului, în trecut

 Miniosu Alexandra
.

Dinu Maxer dezvăluie ce relație are cu părinții Deei Maxer, după divorț. Fără să ezite, artistul a spus cum se înțelege în prezent cu aceștia. Se pare că relația lor e în continuare una civilizată, însă nu una foarte apropiată, vorbind strict despre copii. Fostul socru i-a adresat vorbe dure cântărețului în trecut, dar se pare că acesta a trecut peste. Iată ce a mai spus vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea, după ce, anul trecut, în luna martie, au anunțat divorțul. Aceștia au ajuns la despărțire după 15 ani de mariaj. Din căsnicia lor au rezultat doi copii, o fată și un băiat. Se pare că, deși fiecare și-a refăcut viața amoroasă după separare, foștii soți au rămas în relații bune de dragul micuților lor. În plus, locuiesc și în același bloc.

deea-maxer-1deea-maxer-1

Recent, Dinu Maxer a vorbit într-un interviu despre relația actuală cu părinții Deei Maxer. Artistul a dezvăluit că vorbește cu foștii săi socri, însă strict pentru copii. De asemenea, a punctat că, locuind în același bloc, nu e nevoie să se întâlnească unul cu celălalt, pentru că micuții urcă și coboară singuri.

Citește și: Dinu Maxer, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Ani de zile trăiam niște emoții cumplite. Atât de tare îmi tremurau mâinile, încât…'. Cântă la acordeon de la 5 ani

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului. Magdalena Chihaia e topită după Maysa: „Ea are multă energie, dar…' / Imaginile îi surprind ca o familie unită

Citește și: „Apare în Codul Bunelor Maniere absolut peste tot. O regulă…”. Reacția Oanei Roman, după ce Ioana Blaj a venit îmbrăcată în alb la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman

Citește și: Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au decis să-i schimbe în ultimul moment: „A venit în vizită și…'

Dinu Maxer dezvăluie ce relație are cu părinții Deei Maxer, după divorț

Acum ceva timp, Dinu Maxer a fost în conflict cu fostul socru. Tatăl Deei i-a adresat atunci vorbe dure artistului, în mediul online, spunând despre cântăreț că ar fi „fițos'. Se pare că solistul a trecut peste acel episod, iar acum a spus ce crede că s-a întâmplat în perioada scandalului cu fostul socru.

„Cu foștii socrii, pur și simplu vorbim pe grup pentru copii, atât. Suntem ok, chiar dacă au fost niște chestii. În momentul în care ai foarte mulți hateri, la un moment dat, ești deschis, există o supapă, care chiar dacă nu vrei, îți vine să punctezi niște lucruri.

Eu înțeleg lucrurile astea, pentru că de multe ori mă doare când văd anumite lucruri scrise, unele sunt pertinente, nu toți haterii sunt răutăcioși și sfidați de inteligență, dar nici lor nu mai am răbdare să le scriu. La un moment dat, îți vine să le răspunzi celor din online cu aceleași vorbe. Asta probabil s-a întâmplat și cu fostul socru', a declarat Dinu Maxer pentru Wowbiz.

Dinu Maxer: „Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum'

Într-un alt interviu, Dinu Maxer și-a spus părerea sinceră despre relația fostei sale soții, Deea Maxer, cu actualul ei partener, Robert. Artistul afirma atunci că-și dorește ca bărbatul să se înțeleagă bine cu copiii săi, pentru a nu exista tensiuni în familie.

„Nu am fost surprins când Deea a intrat într-o altă relație, dimpotrivă. O să pară ciudat, dar am declarat-o și atunci, mi-am dorit să își găsească pe cineva cu care să aibă o relație stabilă. De ce? Fiindcă evident este fata la mijloc și eu chiar mă bucur că Robert se înțelege bine cu Maysa și că se joacă. Când văd articole în presă care spun că Robert i-a luat locul lui Dinu Maxer, nu mă atacă, nu mă rănesc. Îmi doresc ca ei să se înțeleagă, pentru că Maysa, așa am hotărât eu, să stea mai mult la Robert și Deea.

Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje, chestii de program, dar în rest nu mă interesează ce face. Sper să fie bine.', a spus Dinu Maxer, la WOWnews.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton