Ce relație are Eric, fiul lui Andrei Aradits, cu mama lui, după divorțul părinților: „Este foarte des plecată și nu își face timp să vorbească cu mine. Îmi este greu...”

.

Eric, fiul actorului Andrei Aradits, apare în serialul „Iubire cu parfum de lavandă', de la Antena 1. După divorțul recent al părinților, tânărul recunoaște că este mai apropiat de tatăl său, asta și datorită asemănării de caracter. În schimb, se pare că mama sa este mai puțin prezentă în viața lui, petrecând majoritatea timpului în afara țării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Andrei Aradits și mama fiului său au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022, dar anunțul separării a fost făcut câteva luni mai târziu. Pentru că Andreea a plecat în India pentru a face yoga, Eric, fiul acestora, a rămas în grija tatălui. Tânărul a absolvit liceul și vrea, după o perioadă de pauză, să studieze în străinătate.

Citește și: Cine este Eric Aradits din serialul „Iubire cu parfum de lavandă’. Are 19 ani și este fiul actorului Andrei Aradits


Citește și: Andrei Aradits prezintă emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?', la Antena 1: „Datorită copiilor păstrăm un umor curat'

Citește și: Francisca și TJ Miles au semnat cu Antena 1! Vor apărea într-o emisiune la Antena Stars: „Sunt foarte fericită, am ceva emoţii, dar sper că sunt constructive’

Citește și: Claudiu Dragotă de la Insula iubirii, scos pe sus dintr-un local, de bodyguarzi. După bătaia cu Romeo Vasiloni, a fost implicat într-un alt scandal: „A venit cu niște prieteni, s-au distrat…’


Ce relație are Eric, fiul lui Andrei Aradits, cu mama lui, după divorțul părinților

Eric Aradits a vorbit despre relația cu părinții divorțați, punctând că este mai apropiat de tatăl său, căruia îi seamănă din mai multe puncte de vedere. Despre mama sa, tânărul a menționat că este adesea plecată din țară, ceea ce le îngreunează comunicarea.

„Evident că de amândoi sunt apropiat, sunt amândoi părinții mei. Știți ce s-a întâmplat. (n.r. despărțirea lor). Cu tatăl meu mă înțeleg mai bine. Cumva cred că semănăm pur și simplu și mintal. De la el am învățat cumva, neîncercând să-l copiez, pur și simplu i-am imitat comportamentul, mi-a plăcut foarte mult ce spunea. (…)


Da, tot este cumva plecată din țară încontinuu. Îmi este mai greu să vorbesc cu ea, este foarte des plecată, foarte des cu alte treburi și niciodată nu prea își face timp să vorbească cu mine. Adică asta este, n-am ce să fac’, a spus Eric pentru ciao.ro.

Eric Aradits vrea să studieze în străinătate

Proaspăt ieșit de pe băncile liceului, Eric plănuiește să-și continue studiile în străinătate. Irlanda se află pe lista lui, însă, deocamdată, își strânge bani pentru a se putea descurca pe cont propriu.


„Nu, tocmai am terminat liceul. Momentan iau o mică pauză, îmi strâng niște bani și aș dori să încerc în străinătate. Aș vrea să încerc în străinătate, mă rog, nu numai eu, și tatăl meu mă împinge să mă duc în străinătate ca să învăț cum să fiu independent, cum să-mi strâng bani, cum să îi pun deoparte, chestii de genul. Și de asta cumva aș dori să încerc să mă duc în Irlanda. Văd cum e, acesta e planul meu. Încă mai sunt puțin dependent de tatăl meu. Adică și cu inflația din ziua de astăzi, cu cât de scumpe sunt toate casele da, e greu să găsesc undeva. Evident tot mai stau cu tatăl meu’, a mai spus tânărul pentru aceeași sursă.


Decizia de a pleca în străinătate are legătură și cu numele pe care îl poartă: „Da, evident, numele mi-a deschis câteva uși și de asta vreau să mă duc în Irlanda. În Irlanda nu mă știe nimeni și chiar aș dori să dovedesc că sunt destul de bun în această meserie. Tatăl meu este deja mândru de mine’.


Când a debutat Eric Aradits în actorie

Eric Aradits face parte din distribuția serialului „Iubire cu parfum de lavandă’, de la Antena 1, însă a luat contact cu actoria mult mai devreme.

„Am jucat, da, și în niște reclame. Prima oară când am lucrat în ceva a fost într-un scurtmetraj când am fost mic, nu mai țin minte exact ce vârstă aveam, cred că 8- 9 ani. Am jucat în Excursie’ cu Adrian Sitaru și cu Titieni am jucat, cu nașul meu, foarte drăguț omul. Am mai jucat și în niște reclame și apoi am jucat în Octav, filmul în care am reușit să joc cu Marcel Iureș, cu Rebenciuc’, a completat tânărul.

Sursa foto: Facebook