Ce relație are fiica Cristinei Cioran cu tatăl ei, Alex Dobrescu, la 7 luni de la despărțire: „Am observat că atunci când se vede cu el...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație are fiica Cristinei Cioran cu tatăl ei, Alex Dobrescu, la 7 luni de la despărțire. În noiebrie 2022, Cristina Cioran anunța că se desparte de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, deși cu puțin timp înainte actrița fusese cerută în căsătorie. După ce s-au separat, relația celor doi părinți s-a răcit considerabil și au urmat multe reproșuri și acuzații grave. Mai mult, fostul partener al actriței făcuse publică, la acea vreme, o discuție intimă dintre ei, în care Cristina Cioran folosea un limbaj jignitor. Ei bine, la 7 luni de când s-au despărțit, se pare că cei doi au reușit să-și repare relația, iar Alex Dobrescu este cât se poate de implicat în creșterea micuței Ema, după cum a susținut chiar actrița. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are fiica Cristinei Cioran cu tatăl ei, Alex Dobrescu, la 7 luni de la despărțire. În toamana anului trecut, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se depărțeau cu mare scandal. Deși erau logodiți, actrița a hotărât să nu-i mai acorde nicio șansă tatălui fiicei sale, susținând că nu are dificultăți în a-și crește fiica singură. După separare, aceasta s-a mutat cu chirie într-un apartament din Capitală, iar mama ei a venit din Constanța pentru a a avea grijă de Ema, atunci când actrița se află la teatru sau la filmări.

cri10cri10

Deși șanse de împăcare nu mai există, Cristina Cioran spune că ea și Alex Dobrescu pun binele fetiței lor pe primul lor. Actrița l-a descris pe fostul ei partener ca fiind extrem de implicat în viața micuței și a povestit cum reacționează Ema atunci când se întâlnește cu tatăl ei. Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată pe 18 iulie 2021 și a născut prematur, la 7 luni.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ieșit la plimbare cu fiica lor. Cum au fost surprinși cei doi, când credeau că nu îi vede nimeni

Citește și: Fetița Cristinei Cioran are probleme de sănătate: „Sper să nu ajungem la spital'. Cu cine va petrece actrița de Paște, după despărțirea de tatăl micuței

Citește și: Dinu Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani: „Îmi asum…”

Citește și: Ce spune Mihaela Buzărnescu despre căsătorie și copii, la un an de la despărțirea de Marco Dulca: „Sunt o persoană care își dorește familie'

Ce relație are fiica Cristinei Cioran cu tatăl ei, Alex Dobrescu, la 7 luni de la despărțire

Deși relația lor s-a terminat cu mare scandal, Alex Dobrescu și Cristina Cioran au găsit o cale de mijloc, de dragul fiicei lor. Actrița spune că are o relație bună cu fostul partener, care își ia în serios rolul de tată. Mai mult, micuței Ema i se citește fericirea pe chip atunci când se întâlnește cu tatăl ei, după cum a povestit Cristina Cioran.

„Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lasă câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show. Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el', a declarat Cristina Cioran pentru Click!.

Cristina Cioran își reia activitatea profesională

În luna iulie, Cristina Cioran încheie concediul de creștere al copilului, așa că se pregătește să-și reia activitatea profesională. Actrița nu se gândește la vacanțe, mai ales că are mai multe proiecte în desfășurare.

„Acum vreau să revin în activitate, deci concediu…nu cred că o să am. Momentan sunt implicată în câteva proiecte vara asta, sigur mai vin și pe parcurs.

Voi lansa și un canal de Youtube cât de curând, un canal de cooking, rețete simple, gătite de mine, cu pricepere dar și stângăcie, deoarece nu sunt un profesionist în domeniu, dar îmi place mult să gătesc și îmi găsesc relaxarea în a-i face pe ceilalți fericiți. În rest, sunt foarte bine, mereu este loc de mai bine asta știm cu toții', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton