Ce relație are Florian Rus cu tatăl său, Mircea Rusu: „Personalitatea mea nu s-a dezvoltat așa de puternic lângă el”

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație are Florian Rus cu tatăl său, Mircea Rusu. Ful lui Mircea Rus și-a construit o carieră solidă în industria muzicii și este recunoscut pentru piese precum „Străzile din București', „Partea mea de vină', „Dcaă m-ai iubit cândva' sau „Când vine noaptea'. Este de necontestat faptul că tânărul în vârstă de 33 de ani a moștenit talentul tatălui său, însă susține că a atins succesul prin forțele proprii. Iată ce declarații a făcut Florian Rus despre relația cu tatăl său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Florian Rus cu tatăl său, Mircea Rusu. Anul 2014 este cel care marchează debutul muzical al lui Florian Rus. Piesa „Străzile din București' a cunoscut un real succes și a ocupat prima poziție în topurile muzicale timp de 14 săptămâni. În calitate de compozitor, artistul a scris melodii care s-au clasat în topul celor mai difuzate piese din România pentru artiști precum AMI, Mira, Andra, Delia, Loredana, Andreea Bălan, Alina Eremia, Lidia Buble sau Corina. Într-un interviu recent, fostul concurent de la Vocea României a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și despre frica sa de a fi comparat cu artistul Mircea Rusu pe parcursul carierei.

rus-1rus-1

Ce relație are artistul Florian Rus cu tatăl său, Mircea Rusu. Cântărețul a susținut că notorietatea tatălui său nu a reprezentat o rampă de lansare pentru el, ci, din contra, s-a confruntat cu niște „frustrări'și blocaje psihologice, care i-au îngreunat parcursul în carieră.

Citește și: Artistul și fostul edil Mircea Rusu, condamnat pentru corupție.Ce pedeapsă a primit interpretul piesei „Omul bun și pomul copt'

Citește și: Cine este fostul soț al Liei Bugnar. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani:„Văzut, plăcut, căzut în cap, luat'

Citește și: Cum arată acum un apartament de lux din Mamaia, distrus de tinerii care l-au închiriat.Proprietarul a avut un șoc!

Citește și: Gabi Bădălău îi face declarații de dragoste Biancăi Drăgușanu, în plin scandal cu mama copiilor lui: „O iubesc și…”

Ce relație are Florian Rus cu tatăl său, Mircea Rusu

Florian Rus a mărturisit că Mircea Rusu este foarte direct și tranșant când vine vorba de muzică. Acesta a recunoscut că, inițial, s-a simțit descurajat din cauza criticilor venind din partea tatălui, având în vedere faptul că este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară.

„E foarte sincer, dar nu într-un mod traumatic, mai ales în cazul muzicii. Nu știu dacă e de acolo neîncrederea, nu știu exact de unde e, o fi și din chestii din copilărie, sau din relația cu el. Cred că e mai mult din faptul că el are o personalitate foarte puternică și eu crescând lângă o personalitate foarte puternică și crescând în perioada în care el a fost cel mai în vogă și a avut cel mai mare succes din România, în perioada aia, probabil că ceva s-a inhibat acolo.

Adică n-am fost genul de copil de vedetă care să spună: „Ia, uite, mă, cine-s eu!'. Și atunci, probabil că personalitatea mea nu s-a dezvoltat așa de puternic lângă el și probabil a fost ținută acolo', a susținut tânărul artist, potrivit cancan.ro.

„Mi-era frică să nu fiu comparat'

Cântărețul a povestit că lansarea lui pe piața muzicală a fost întârziată de gândul că ar putea fi comparat cu tatăl său. Ulterior, acesta a gestionat frustrările și blocajele cu care se confrunta, devenind un reper în industria muzicală românească.

„Foarte mult timp nu am vrut să fac muzică tocmai din cauza asta, pentru că mi-era frică să nu fiu comparat și că o să fie tot timpul: „Aaa, păi da, mă, dar nu e ca taică-su, cântă și el acolo!'.

Și probabil m-a ținut mult timp în loc probabil din cauza asta și mi-a creat niște frustrări, pe care a trebuit să le rezolv în timp. Deci probabil m-a încurcat un pic psihologic, m-a ajutat pentru că de acolo am talentul, adică eu cred că îi datorez lui mult din ce fac, pentru că el m-a inspirat!', a conchis acesta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton