Ce relație are Fuego cu mama lui, Eugenia Surugiu, și de ce nu este niciodată prezentă la concertele sale: „Ea trebuie să fie răsfățată. Vine rar în sala de spectacol pentru că...”

.

Fuego are o relație deosebită cu mama sa și îi datorează întreaga carieră muzicală. Eugenia Surugiu este o prezență destul de discretă, însă artistul a povestit adesea câte sacrificii a făcut pentru a-l vedea realizat. Deși îl iubește necondiționat, aceasta nu vine la concertele sale, preferând să-l susțină de la distanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Fuego are o relație specială cu mama lui și a spus, în mai multe rânduri, că ea se află în spatele succesului său fenomental. Eugenia Surugiu și-a pus viața în slujba sa și a făcut multe sacrificii pentru a-l vedea pe scenă. Din neferice, în urmă cu mai bine de un deceniu, tatăl artistului a suferit un infarct și s-a stins din viață.

fuego11fuego11

Citește și: Ce cadouri inedite a primit Fuego de la fanii lui, la concerte, și de ce îl sună mama lui în fiecare seară, după spectacole: 'Mă întreabă dacă gâtul mai…' / EXCLUSIV

Citește și: Fuego își ajută mama cu bani: „Îi asigur un venit lunar'. Ce spune artistul despre părinții lui

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…”

Citește și: Tatăl Elwirei Petre a murit. Mesajul dureros postat de soția lui Mihai Petre: „Îmi va fi atât de dor de tine…'

Ce relație are Fuego cu mama lui, Eugenia Surugiu, și de ce nu este niciodată prezentă la concertele sale

Paul Surugiu își divinizează mama și îi este recunoscător că și-a sacrificat viața pentru cariera lui. Eugenia Surugiu și-a pierdut soțul cu ani în urmă, dar i-a transferat toată dragostea artistului și l-a ajutat să se lanseze în muzică. Fuego și-a amintit de prima sa vizită la București, pe când avea 15 ani, acela fiind și momentul când i-a fost remarcat talentul.

„Mama mea este regina, ea trebuie să fie răsfățată, pentru că mama este singurul om care la 15 ani și-a luat copilul de mână de la Turda, a luat biletul de tren de la Oradea către București, singurul accelerat care trecea prin Câmpia Turzii, pentru că Turda nu are gara, și m-a dus la București, neștiind unde merge.

Am ajuns în Gara de Nord, a intrat cu mine de mână, dimineața la ora 9 și l-a sunat pe domnul Kerestely: „Maestre, sunt o doamnă de la Turda și dumneavoastră sunteți tot din Ardeal de la noi și mi-am adus copilul să-mi spuneți dacă pot să investesc în el ca să-l fac artist'. Totul a pornit de acolo', a povestit Fuego, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică'.

„Foarte rar vine în sala de spectacole'

Fuego este susținut necondiționat de mama sa, însă rareori e prezentă la concertele pe care le susține. Discretă din fire, Eugeniei Surugiu nu-i place să fie în atenția publicului și e copleșită de emoții când asistă la spectacolele artistului.

„Mama nu  vine la concertele mele. Ea vine doar atunci când stă după stâlp, să nu mă vadă. Mama dacă vine se ascunde. Foarte rar vine în sala de spectacol, pentru că are emoții colosale și, dacă mama e în sală, trebuie să spun, doar e mama. Anul ăsta am făcut-o la un concert și când am anunțat că mama e în sală, de emoții, nu s-a ridicat în picioare. Mă bucur că încă trăiește!', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton