Ce relație are Laura Cosoi cu mama ei și cu sora mai mică: „Nu și-a imaginat că o să am trei copii”. Actrița seamănă izbitor cu Alina Cosoi

.

Laura Cosoi are o carieră impresionantă în actorie și este mamă a trei copii – Rita, Vera și Lara. Din anul 2015, vedeta este căsătorită cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, proprietarul mai multor afaceri în domeniul comunicațiilor și de înfrumusețare. Într-un interviu recent, actrița a spus cum se înțelege cu mama ei, Ligia Delia, care apare adesea în fotografiile pe care le publică în mediul online. Iată ce reșație specială au cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Laura Cosoi provine dintr-o familie cu patru copii. Cunoscuta actriță mai are o soră, pe Alina Cosoi, și doi frați vitregi, pe Marius și Andrei, din căsnicia anterioară a tatălui ei. De-a lungul timpului, vedeta a publicat mai multe fotografii cu membrii familiei ei, pe rețelele de socializare. În 2021, Laura Cosoi și-a pierdut tatăl, care a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Citește și: Cum a fost susținută Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean, în carieră: „Îmi dă această forță și această libertate’


Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…’. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Dana Roba, după ce aceasta a fost bătută cu bestialitate de soț, cu ciocanul în cap: „Te iubim…'

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj cu subînțeles, după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui: ‘Atunci când oamenii potriviți te…’

Ce relație are Laura Cosoi cu mama ei


Recent, Laura Cosoi a vorbit despre relație pe care o are cu mama ei. Actrița spune că Ligia Delia Cosoi a încurajat-o întotdeauna să nu renunțe la carieră, în detrimentul vieții de familie. În ultima perioadă, vedeta a avut ocazia să petreacă mai mult timp cu mama ei, care i-a supravegheat copiii în perioada filmărilor pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche’.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria.


Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune ‘Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeuana vei fi fericită dacă vei și munci.

Și, cumva, de-a lungul timpului, deși m-am pus împotriva a ceea ce spunea, voiam să-i demonstrez că nu e așa, de cele mai multe ori a avut instinct bun și a avut dreptate. Și legat de perioada aceasta, când am fost la filmările pentru Retreat Vama Veche și Lara a stat cu mine pentru că alăptam, mama m-a ajutat enorm să înțeleg mai multe lucruri și despre meseria pe care o am. Faptul că eram acolo, la muncă, dar și cu copiii, cu mama și cu Adela și cu Ada, mi s-a părut un melanj perfect, o rețetă perfectă de timp petrecut împreună. L-am atins foarte bine pe fiecare palier și personal, și profesional’, a spus actrița, potrivit unica.ro.


Cum se înțelege Laura Cosoi cu sora ei, Alina Cosoi

În cadrul aceluiași interviu, Laura Cosoi a menționat-o și pe sora ei mai mică, Alina Cosoi. În ciuda asemănării izbitoare, actrița spune că au personalități diametral opuse, însă sunt foarte apropiate una de cealaltă.

„Foarte bine. Noi suntem asemănătoare fizic, dar foarte diferite în rest. Suntem total opuse. Dar o iubesc foarte mult. Suntem foarte, foarte legate. De aceea mi-am și dorit pentru Rita o surioară. Mi s-a părut că am o relație bună cu sora mea. Și aș fi vrut să se întâmple și între ele așa, să fie o relație frumoasă’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Mă regăsesc pe mine, ca mama’

Când vine vorba despre creșterea celor trei copii, Laura Cosoi spune că a preluat o parte din comportamentul mamei ei, în timp ce soțul ei, Cosmin Curticăpean, îi amintește de tatăl ei.


„Da, de multe ori. Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucrurile pe care le face cu copiii. Nu știu dacă e copie la indigo, dar lucrurile pe care le-am făcut când eram mici. Sau pe care părinții noștri le-au făcut împreună cu noi. Pe vremea aceea nu erau bone. Ne dădeau la grădi, așa am făcut și eu. Copiii sunt fericiți că au alți copii. Mi se pare că au și imunitatea pusă la punct și nu răcesc. Da, ok, se îmbolnăvesc, normal, ca toți copiii. Dar nu mi se pare că e așa grav. S-au adaptat foarte frumos’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook