Ce relație are Luminița Anghel cu fiul ei biologic, Filip, și de ce nu apare la TV: „Este un copil nonviolent, care se ferește să pronunțe cuvinte vulgare și…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, Luminița Anghel ne-a oferit un interviu de colecție în revista VIVA!, în care ne-a vorbit pe larg despre familie și carieră. Astfel am aflat ce relație are artista cu fiul ei biologic, Filip, în vârstă de 11 ani, dar și de ce nu apare acesta la TV. Potrivit spuselor cântăreței, acesta nu a fost niciodată interesat de celebritatea mamei lui și este „un elev de 10 pe linie', pentru că învață foarte bine la școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Notorietatea are multe plusuri. Are și minusuri în cazul tău? Te-a schimbat celebritatea? Sau poate te-a afectat în vreun fel?

Notorietatea are multe plusuri, dar și minusuri, atunci când e vorba despre intimitate și viața personală. Sigur, ca artist, îți asumi expunerea și curiozitatea publicului, dar, din păcate, lucrurile degenerează grav, și nu mă feresc să o spun, numai din cauza presei. Vorbe scoase din context, declarații trunchiate, ghilimele puse unor cuvinte nespuse niciodată, titluri răutăcioase sau instigatoare, și toate acestea pentru o
audiență fals câștigată.

luminita-anghel-1luminita-anghel-1

Presa de acum nu mai are nicio legătură cu cea de după1989, când orice știre trebuia verificată din trei surse. Am impresia că deontologia profesională a dispărut aproape cu desăvârșire din lumea presei. Am prieteni apropiați care au renunțat la cariera jurnalistică tocmai din acest motiv și pentru care am un mare respect și admirație. Mă întristează faptul că, în continuare, cititorii presei cred fără rezerve tot ce scriu jurnaliștii.

Citește și: Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, a absolvit anul școlar cu media 10. Ce mesaj emoționant a postat artista: „Foarte mândră'

Citește și: Cum arată acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, și în ce relație este cu mama lui: „Când sunt în depresie, stau și cu săptămânile nespălat”

Citește și: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare'. Mircea Radu, despre plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, superbă la un eveniment, într-o rochie mulată și decoltată: „Onorată, dar mai ales fericită'

Ce relație are Luminița Anghel cu fiul ei biologic, Filip, și de ce nu apare la TV

Cum reacționează oamenii când te recunosc pe stradă? Mai sunt și momente în care ți-ai dori să fii… o anonimă, să nu existe atâta interes pentru viața ta?

Oamenii reacționează frumos atunci când mă recunosc și consider că faptele mele publice de-a lungul anilor au dus la lucrul acesta. Mă distrez uneori, când mi se confundă numele cu cel al prietenei mele Monica Anghel, dar niciodată nu-i corectez. Nu am fost niciodată o excentrică, ba dimpotrivă, modestia a fost haina mea cea mai de preț și poate de aceea oamenii mă primesc cu multă căldură.

Fiul tău, Filip, este aproape adolescent. Chiar dacă se spune că băieții seamănă mai mult cu mamele, mie mi se pare că, fizic, e leit soțul tău. De la tine ce a moștenit? Are voce, îi place să cânte?

Fiul meu are 11 ani, este în clasa a V-a și este un elev de 10 pe linie. Seamănă foarte mult cu tatăl lui, nu are înclinație deocamdată spre nicio latură artistică. Deși a învățat să cânte la pian, preferă partea tehnologică. De la mine a moștenit încăpățânarea și fixismul. Dacă declară că nu-i place o mâncare, de exemplu, nu se atinge de ea ani de zile.

„Pe Filip nu l-a interesat niciodată celebritatea mea'

Cum gestionează Filip celebritatea mamei lui? Este privit ca o mică vedetă de către colegi? Pare un copil vesel și dezinhibat… S-a lovit până acum, la școală, de bullying? Ce sfaturi i-ați dat în privința asta și ce fel de educație a primit, în general, de la voi?

Pe Filip nu l-a interesat niciodată celebritatea mea. Chiar a specificat că nu vrea să apară în emisiuni de televiziune. Nu este o mică vedetă la el în școală pentru că eu am avut grijă să rămână cu picioarele pe pământ și să-și vadă doar de studii. Deși sunt o mamă implicată în activitățile lui școlare, fac tot posibilul ca prezența mea să nu fie ostentativă.

Din fericire, Filip învață la o școală de prestigiu din România și, chiar dacă au fost mici incidente între băieții din clasa lui, acestea au fost neînsemnate, ca orice certuri firești între copii. Există o comunicare foarte strânsă între părinți și dirigintă, dar și între copii. Este un copil nonviolent, care se ferește să pronunțe cuvinte vulgare și, în general, preferă să medieze conflictele. De la noi a învățat să nu mintă, indiferent dacă a făcut vreo greșeală.

Luminița Anghel: „Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie'

Timp pentru tine mai ai? Cum reușești să te împarți între profesie și familie? Ce faceți voi în timpul liber? În ce vacanță ați fost ultima dată sau care ar fi destinația în care ai pleca și mâine?

Întotdeauna îmi găsesc timp pentru familie și încerc să nu-mi aglomerez agenda nejustificat, în defavoarea familiei. Am ajuns mult mai selectivă cu angajamentele pe care le accept. Fiind destul de des pe drumuri, prefer ca timpul liber să mi-l petrec acasă. Din acest motiv nu mă pot considera o persoană mondenă și deseori refuz invitații la evenimente. Nu am mai fost de mult într-o vacanță și nu am în plan niciuna pentru acest an.

Ce proiecte mai ai pentru restul anului? Cu ce își va surprinde Luminița Anghel fanii?

În luna noiembrie, vom fi la Washington și vom concerta în celebrul Kennedy Center, locul în care sunt celebrați cei mai mari artiști ai lumii și unde președintele SUA participă frecvent. Va fi un concert de muzică gospel, un gen muzical foarte îndrăgit în Statele Unite.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton