Ce relație are Mike, iubitul Iuliei Albu, cu fiica ei adolescentă: „Au mai avut neînțelegeri. Ea este la o vârstă destul de dificilă”. Mikaela are 14 ani

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt împreună de aproximativ 8 ani, iar relația lor a trecut un test greu, în competiția „America Express'. Invitați în podcastul „La Țocii', cei doi au vorbit despre începuturile poveștii lor de dragoste, primul an de concubinaj desfășurându-se la distanță. De altfel, criticul de modă a spus ce relație are fiica ei, Mikaela, cu actualul partener. Iată cum se înțelege Mike cu adolescenta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike au trecut prin momente grele și tensionate la „America Express', iar odată întorși în România, s-au despărțit temporar. O lună și jumătate a trecut până s-au împăcat și au început să-și rezolve problemele din cuplu. Cei doi locuiesc în aceeași casă, alături de Mikaela, fiica Iuliei Albu din căsnicia cu Mihai Albu. Se pare că Mike are o relație apropiată cu adolescenta, însă neînțelegeri au existat și între ei, având în vedere că traversează o perioadă de rebeliune.

iul9-1iul9-1

Citește și: Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan, la America Express: „A reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că…'. Reacția impresarei

Citește și: Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că…'. Au fost despărțiți o lună și jumătate

Citește și: Cum au depășit Oana Matache și Radu Siffredi momentele dificile de la începutul relației: „Am trecut prin niște lucruri, ar fi putut să ne afecteze…” / Și mama Oanei s-a împotrivit ca ei să fi împreună

Citește și: Ce gafă a făcut Radu Vâlcan în timp ce prezenta un eveniment, de față cu un public numeros: „M-am simțit foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor'

Ce relație are Mike cu fiica Iuliei Albu

Iulia Albu spune că fiica ei l-a acceptat imediat pe Mike și au clădit o relație frumoasă. De-a lungul timpului, se pare că și eu au avut unele înțelegeri, luând în calcul faptul că Mikaela este în perioada adolescenței. Mike a ținut să facă o rectificare, precizând că relația cu fiica Iuliei Albu a avut de suferit, de fapt, doar în ultimul timp.

„Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut. Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți', a mai povestit Iulia Albu, pentru sursa citată.

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă', a corectat-o Mike.

Iulia Albu și Mike au stat un an la distanță

În primul an de relație, Iulia și Mike se întâlneau mai rar, având în vedere că el locuia în Londra, Marea Britanie. Criticul de modă i-a transmis că relația lor nu poate continua la distanță, astfel că iubitul ei a luat decizia de a se muta în România.

„I-am spus: „Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muți în România, ori ne despărțim'. S-a uitat la mine și mi-a zis: „O să mă mut, ce să fac?'. Așa a fost integrat Mike în familia noastră', a povestit Iulia Albu, în podcastul „La Țocii'.

„A fost un an lung de navetă', a adăugat criticul de modă.

Cât despre disputele de la „America Express', Iulia Albu a spus: „Problema lui este că nu a înțeles că atunci când sunt camerele pe tine trebuie să păstrezi o aparență indiferent ce se întâmplă în tine. Și în mine a fost o luptă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton