Ce relație are Reghe în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu e spre bine deocamdată. Va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni”

 Miniosu Alexandra
.

Reghe a dezvăluit ce relație are în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan. În repetate rânduri, impresara a susținut că băiatul ei adolescent a fost afectat de divorțul părinților lui și de scandalurile dintre ei. De asemenea, agentul FIFA a dat de înțeles că Laurențiu Reghecampf nu și-ar îndeplini cum trebuie rolul de tată și că legătura tată-fiu s-ar fi răcit, de când nu mai locuiesc împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Invitat în podcast-ul lui Nasrin Ameri de pe YouTube, Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe declarații referitoare la viața lui personală, incluzându-l și pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan. Impresara a vorbit de mai multe ori în numele adolescentului, în vârstă de aproape 16 ani, dând de înțeles că acesta ar fi fost afectat de urmările despărțirii de tatăl lui.

anamaria-prodan-11anamaria-prodan-11

Citește și: Ce spune Bebeto despre Reghe, după ce tatăl lui a explicat motivele pentru care îl vede extrem de rar, după ce s-a despărțit de Anamaria Prodan: „Viața cerne și pentru noi toți a fost o lecție de viață” / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nu îl vizitează pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Mă doare foarte tare pentru că eu l-am crescut, nu ea…' / Susține că nu a fost invitat la serbarea lui

Citește și: Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder. Cum se apară politicianul: „Nu mai formăm un cuplu. Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu'

Citește și: Emily Burghelea, imagini de pe patul de spital, după accidentul suferit în Mauritius: 'Toată partea stângă este făcută bucățele. Am multiple fracturi…' / Are multe răni și vânătăi pe corp

Ce relație are Reghe în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf are în prezent o relație cu actuala lui parteneră, Corina Caciuc, ce i-a oferit doi băieți. Antrenorul mai are doi fii mai mari: pe Laurențiu Jr., alias Bebeto, din relația cu Anamaria Prodan, și pe Luca, din relația cu Mariana Pfeiffer. Reghe a recunoscut că relația cu Bebeto fiul lui și al impresarei, „nu este 100% în regulă încă', dar crede că vor ajunge la relații și mai bune, în timp.

„M-ai întrebat cum mă simt. Mă simt foarte bine, trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care îmi sunt apropiați. Bineînțeles, cu Bebeto relația încă nu este 100% în regulă, dar, cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal', a declarat Laurențiu Reghecampf în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin'.

Întrebat dacă relația cu Bebeto face pași pozitivi, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că aceasta „nu e spre bine deocamdată'. Antrenorul e de părere că el și fiul său au nevoie de o discuție privată, la care să participe doar ei doi, în viitor.

„Nu e spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea la un moment dat o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni. Nici nu vreau să intru în acest subiect pentru că nu îmi face plăcere', a mai transmis antrenorul.

Cum se înțelege Laurențiu Reghecampf cu fiul lui cel mare, Luca

Totodată, Laurențiu Reghecampf a făcut declarații și despre fiul lui cel mare, Luca. Tânărul a terminat facultatea și s-a angajat. Băiatul locuiește de câțiva ani cu iubita lui și urmează să se însoare.

„Cu Lucas sunt în regulă pentru că el stă cu mine. A terminat facultatea în vară, s-a și angajat. E bine. Stă cu o fată, doresc să se căsătorească. I-am spus doar să mă anunțe ce vrea să facă și atât. Stau împreună de câțiva ani', a mai dezvăluit Reghe.

„Nu-mi amintesc să mă întâlnesc cu Luca oriunde și să nu vină să-mi spună că mă iubește'

În același timp, selecționerul a precizat că își iubește copiii și că le dedică toată atenția și timpul de care au nevoie. De asemenea, consideră că relația de prietenie dintre părinte și copil este esențială.

„Cu Luca am o relație foarte apropiată. Nu-mi amintesc vreo dată să mă întâlnesc cu Luca oriunde și să nu vină să-mi spună că mă iubește și să mă ia în brațe. Relația dintre noi e foarte bună. Consider că îmi spune aproape tot, nici nu e normal să îmi spună tot. Îmi doresc ca el să aibă libertate și să decidă singur pentru că, în momentul în care va avea anumite probleme, trebuie să-și dea seama singur', a mai declarat Reghe.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton