Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar...” / De ce se întâlnesc rar

 Calin Maria Bianca
.

Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu. Știe toată lumea faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nașii cuplului Andreea Tonciu – Daniel Niculescu, chiar dacă au divorțat și între ei este un mare scandal. Finii lor nu au comentat deloc pe baza acestui subiect, astfel că mulți se întreabă dacă Andreea Tonciu mai păstrează legătura cu nașa ei, Anamaria Prodan, dat fiind faptul că nu au mai fost văzute împreună de o perioadă lungă de timp!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu nu a ezitat și a vorbit pe larg despre relația pe care o are în prezent cu nașa ei, precizând de la bun început că o respectă foarte mult. De asemenea, a spus clar că nu s-au certat și nici nu se vor certa niciodată, însă cu toate acestea întâlnirile lor sunt tot mai rare.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2018_05_andreea-tonciu-renegata-de-anamaria-prodan-dupa-ce-s-a-certat-cu-sotul-ei-la-mare-gestul-facut-de-nasa-brunetei-cancan-copertahttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2018_05_andreea-tonciu-renegata-de-anamaria-prodan-dupa-ce-s-a-certat-cu-sotul-ei-la-mare-gestul-facut-de-nasa-brunetei-cancan-coperta

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț: „Sunt niște oameni…”

Citește și: Ce sfat a primit Andreea Tonciu de la nașa Anamaria Prodan atunci când s-a certat rău cu soțul ei: „L-am facut ferfeniță”

Citește și: Transsexualul Naomy, în stare gravă într-un spital din Germania: „Este în comă, se luptă între viață și moarte. Ultimele mesaje…'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ana Pal a fost eliminată. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi: „Nu mai zic nimic, doar atât…'

Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu

Andreea Tonciu are mereu numai cuvinte de laudă la adresa nașei sale. De fiecare dată când vorbește despre Anamaria Prodan o complimentează și susține că i-a fost mereu alături, inclusiv când a avut o ceartă mai aprinsă cu Daniel Niculescu, ea fiind cea care i-a oferit sfaturi pe atunci. Ei bine, fiindcă nu au mai apărut împreună, fanii s-au întrebat ce se întâmplă, însă spre surprinderea tuturor, Andreea Tonciu a declarat că totul merge foarte bine și sunt în relații bune.

„Suntem în relații foarte bune, doar că e mai mult plecată ea. Nu, nu ne-am certat! Cum să mă cert cu nașa mea?

Pentru mine e ca a doua mamă, n-am niciodată cum să mă cert cu ea, o respect foarte mult. M-a ajutat foarte mult și nu am cum să nu mă înțeleg cu ea. Problema e că este mai mult plecată și ne vedem când este în România', a declarat Andreea Tonciu despre relația cu Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK.

De ce nu urmează Andreea Tonciu modelul nașei sale și nu își deschide afaceri

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan deține numeroase afaceri, atât în România, cât și în Dubai. Ei bine însă, deși are un model în domeniul afacerilor, Andreea Tonciu nu vrea să riște, explicând că-i este frică să facă astfel de lucruri și să își asume asemenea responsabilități.

„Nu m-a bătut niciodată gândul ăsta, nu-mi place să investesc în altă țară. Adică nici în România nu investesc eu. După cum știi, eu n-am nicio afacere a mea personală. Niciodată nu mi-am făcut, pentru că îmi este frică, îți zic sincer, că îmi pun mii de întrebări, mă gândesc dacă n-o să meargă și nu știu ce și nu știu cum', a mai declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, despre nașii lor: „Sunt niște oameni minunați„

Andreea Tonciu nu a vorbit niciodată de rău despre nașii ei, și nici soțul ei nu a făcut acest lucru. Chiar și atunci când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează și erau în plin scandal, ei îi susțineau și explicau că sunt doi oameni minunați. Ba mai mult, deși are o relație foarte frumoasă cu Anamaria Prodan, pe atunci declara că păstrează legătura și cu Laurențiu Reghecampf.

Sunt în relații foarte bune și cu Reghe și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi.', a spus Andreea Tonciu, la Fiță cu Adiță, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton