Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani și ce trăsături a moștenit Zeny de la ei: „Este Leoaică, vă imaginați. Știe ce vrea, întotdeauna are părerea ei. Îmi doresc să se formeze...” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Adelina Pestrițu ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre fiica sa, Zenaida, care a împlinit 6 ani în luna august. Ea și Virgil Șteblea o expun rar pe rețelele de socializare, vrând să-i ofere o copilărie liniștită. Deși este încă foarte mică, puștoaica are deja conturată o personalitate puternică și opinii bine definite. Hotărârea de care dă dovadă este o trăsătură moștenită din partea mamei sale, de care este foarte atașată și pe care o percepe ca pe o prietenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt căsătoriți de aproximativ cinci ani. Din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, pe care foarte rar o expun pe rețelele de socializare. Pe 3 august, Zenaida a împlinit 6 ani și, după o lungă perioadă de discreție, au fost postate câteva fotografii cu micuța. Are chip de păpușă și, după cum ne-a mărturisit chiar mama ei, o personalitate asociată semnului zodiacal sub care s-a născut.

adelina si virgiladelina si virgil

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…”

Citește și: Ce limite îi impun Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fiicei lor: „Face ce vrea cu noi. Avem acea relație de prietenie, dar totuși…'

Citește și: Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani. Unde își serbează artista ziua de naștere și cum s-a transformat de-a lungul timpului: 'Anul acesta o să fiu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a sărbătorit pe acoperișul unei clădiri și avut tort „Dubai' / Cum s-a afișat alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani

Adelina Pestrițu este cât se poate de mândră de fiica ei, Zenaida, despre care vorbește cu multă dragoste și admirație. Fetița are o personalitate puternică, specifică semnului ei zodiacal, și opinii ferme. Între mamă și fiică s-a creat o legătură unică, bazată pe prietenie și încredere.

„Este Leoaică, vă imaginați, personalitate de Leoaică. Este un copil foarte bun, foarte cuminte, știe ce vrea, o simt. Chiar dacă acceptă părerea altora, întotdeauna are părerea ei, și asta îmi place cel mai mult. Avem o relație foarte strânsă. Chiar acum, când am plecat de acasă, mi-a zis: „Să vii repede, mami, pentru că nu mă culc până nu vii tu'. Avem o relație de prietenie, suntem foarte legate', a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru viva.ro.

„Simte nevoia să vorbim, să împărtășim lucruri'

La rândul lui, Virgil Șteblea e topit după Zenaida. Adelina Pestrițu spune că are un soț implicat, care se dedică în totalitate creșterii fiicei lor, oferindu-i sprijinul și dragostea de care are nevoie.

„Este la fel (n.r. relația dintre Zeny și tatăl ei). Se înțeleg foarte bine, se joacă, se distrează, au timpul lor. Îmi place foarte mult că, dincolo de relația părinți-copil, avem această relație de prietenie. Simte nevoia să vorbim, să împărtășim lucruri, să povestim ce se întâmplă în viața de zi cu zi. Ne detaliază toate întâmplările', ne-a mai spus aceasta.

Ce trăsături a moștenit Zenaida de la părinți

Deși are o vârstă fragedă, Zenaida are deja conturată o personalitate puternică. De la mama ei a moștenit hotărârea, iar ochii, de un verde fermecător, de la ambii părinți. Adelina Pestrițu vede o asemănare izbitoare între ea și Virgil, deși mulți îi spun că, din punct de vedere fizic, este copia sa.  

„Foarte mulți prieteni spun că, fizic, semănăm. Eu văd o mai mare asemănare între ea și Virgil. Aș putea spune că, în zona ochilor, toți suntem la fel; semănăm foarte mult între noi – avem ochii verzi. Cred că asta ar fi una dintre trăsăturile comune. De la mine, cred că a moștenit hotărârea. Încă sunt în analiză, să știi. Mai mult îmi doresc să se formeze ea așa cum simte, nu trebuie să ia de la noi. Pur și simplu, așa cum simte ea, să-și formeze personalitatea. Cum se simte ea bine și, pentru mine, e suficient',  a încheiat Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton