Ce relație a avut Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța, în copilărie: „M-a certat, dar…”. Ce regret are actrița în privința celor doi copii ai săi

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație a avut Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța, în copilărie. Recent, Maria Speranța și Adriana Trandafir au vorbit despre legătura dintre ele și despre modul în care experiența „Asia Express' le-a apropiat. Îndrăgita actriță și fiica ei au o relație specială, după cum s-a putut observa și în imaginile difuzate pe Antena 1. Tânăra de 22 de ani spune că mama ei a fost permisivă și îngăduitoare, însă au existat și momente tensionate, discuții în contradictoriu și certuri. Iată ce regret are Adriana Trandafir în relația cu copiii ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce relație a avut Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța, în copilărie. Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Vedeta de la „Te cunosc de undeva' are doi copii – un fiu, Ștefan Bogrea, din prima căsnicie și o fiică, pe Maria Speranța, din actuala relație. Adriana Trandafir și Maria Speranța au făcut echipă la „Asia Express', sezonul 4, experiență care a avut un impact pozitiv asupra relației lor.

ma10ma10

Citește și: Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța: „Ne-am certat și noi. Am avut tensiunile noastre pe care încă le avem'

Citește și: De se ceartă Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța: „Totul începe de la…'

Citește și: Laurențiu Neamțu de la Chefi la Cuțite a gătit la nunta lui Michael Jordan și a fost bucătarul personal al lui Celine Dion: „Exact ca în filme”

Citește și: Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de relație și recunoaște că i-a fost foarte greu: „Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două”. A avut două reguli în căsnicie

Ce relație a avut Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța, în copilărie

Maria Speranța a descris-o pe Adriana Trandafir în rolul de mamă. Tânăra de 22 de ani spune că îndrăgita actriță a fost permisivă și i-a oferit multă libertate, însă în relația lor au mai existat certuri și tensiuni.

„Da (nr. suntem ca două prietene). Exact cum a spus și ea, am plecat în Asia ca două necunoscute și ne-am întors surori.

Mereu m-a lăsat să fac ce simt, să învăț eu, m-a sfătuit de fiecare dată, dar, câteodată o lecție pe care o înveți pe pielea ta e pentru toată viața. A fost permisivă cu mine, nu pot să-mi aduc aminte când m-a certat, dar m-a certat, ca orice părinte care ține la copilul lui. Dar, uitându-mă în spate, sincer stau cu zâmbetul pe buze și mă gândesc ce relație frumoasă am avut și avem în continuare. Sper să avem și în continuare', a spus tânpra de 22 de ani, la Antena Stars.

Ce regret are Adriana Trandafir în relația cu copiii

În cadrul aceluiași interviu, Adriana Trandafir a vorbit despre regretul ei în relația cu copiii. Actrița și-ar fi dorit să fie mai prezentă în viețile acestora, însă cariera a ținut-o departe de Maria Speranța și Ștefan Bogrea.

„Am fost o mamă lipsă. Mi-aș fi dorit să fiu mult mai des împreună cu copiii mei. (…) Încerc și lupt din răsputeri să fie o mamă înțelegătoare, să nu îmi doresc, să nu-i oblig pe copii să trăiască viața pe care nu am trăit-o eu și să facă lucrurile pe care nu le-am făcut eu. (…)

Eu am fost un copil crescut foarte strict, dar când a fost vorba să-mi iau zborul și să plec la facultate, am fugit, că dacă nu fugeam, rămâneam în sat bibliotecară, cred', a declarat Adriana Trandafir la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton