Ce relație este acum între Oana Roman și Mihai Mitoșeru: „Nu există un secret. Suntem doi oameni care...”. Se cunosc de peste 30 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman și Mihai Mitoșeru sunt legați de o strânsă relație de prietenie și se cunosc de pe vremea când erau elevi. Deși au trecut peste 30 de ani de când se cunosc, fiica lui Petre Roman și prezentatorul prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' au rămas destul de apropiați și se ajută reciproc. De curând, prezentatorul TV a făcut câteva declarații despre prietenia cu Oana Roman. Iată cum a rezistat relația lor de-a lungul anilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația de prietenie dintre Oana Roman și Mihai Mitoșeru a început pe vremea când erau elevi la o școală din centru Capitalei. Deși drumurile lor s-au separat ulterior, cei doi au păstrat legătura și au o prietenie de invidiat, care dăinuie de peste 30 de ani. De curând, Mihai Mitoșeru a recunoscut că nu vorbește și nu se întâlnește des cu Oana Roman, însă știe că poate găsi sprijin și înțelegere, indiferent de circumstanțe.

oanq0oanq0

Citește și: Oana Roman spune, cu lacrimi în ochi, adevărul despre accidentul în care Mihai Mitoșeru și-a pierdut viitoarea soție: 'Trebuia să-l păzim 24 din 24 la spital'

Citește și: Finala Românii au Talent 2023 – Cine se luptă pentru marele premiu

Citește și: Cât au plătit Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru verighete. Superba bijuterie purtată de ea costă 4500 de euro la reduceri

Citește și: Florin Dumitrescu a împlinit 36 de ani și a petrecut în Grecia, alături de familie. Ce surpriză i-a făcut soția: „A chemat efectiv tot satul la petrecere”

Ce relație este între Oana Roman și Mihai Mitoșeru

Prietenia dintre Oana Roman și Mihai Mitoșeru a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe băncile școlii. Prezentatorul TV spune că nu există niciun secret în spatele relației lor, însă știu că se pot baza unul pe celălalt, indiferent de provocările și greutățile pe care le întâmpină.

„Noi suntem prieteni de foarte mulți ani, am fost împreună și în școala generală, și în liceu. Avem mulți ani împreună. Nu există un secret.

Suntem doi oameni care suntem în stare de o prietenie adevărată. Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp, în momentul în care unul dintre noi avem o problema, celălalt sare imediat. Așa sunt prieteniile adevărate', a spus Mihai Mitoșeru, potrivit spectacola.ro.

Mihai Mitoșeru a avut o vară încărcată

În vară, Mihai Mitoșeru spunea că a fost foarte ocupat. Totuși, și-a găsit puțin timp și pentru o vacanță, în Italia, chiar de ziua lui de naștere.

„Vara asta călduroasă mă găsește acasă, în timpul săptămânii, iar în weekenduri, la muncă, prezentând tot felul de evenimente. Am fost plecat (n.r. în vacanță) o săptămâna, în Italia, la Florența, de ziua mea.

Probabil voi mai pleca pentru câteva zile tot în Italia, pentru că sunt fan. Îmi place totul acolo; oamenii, mâncarea, locurile. Nu am programat nimic, dar mă organizez repede. Și pentru ziua mea m-am hotărât cu o săptămâna înainte.

Stau cât pot în casă, mai ales când soarele este foarte puternic, cu aerul condiționat pornit, dar în altă camera față de cea în care stau. Mă hidratez foarte bine, consum foarte multă apă. Mănânc pepene roșu zilnic', a mai spus prezentatorul TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton