Ce relație există, de fapt, între Andreea Bălan și dansatorul Petrișor Ruge: „Unul fără celălalt nu se poate”. Colaborează de 17 ani și s-a speculat că formează un cuplu

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt parteneri de scenă de câțiva ani buni, ba chiar s-a speculat, în trecut, că cei doi ar avea o idilă. Colaborarea dintre cei doi a început în urmă cu 17 ani, timp în care au devenit prieteni buni și reușesc să se înțelegă din priviri. Iată ce spune Andreea Bălan despre relația dintre ea și Petrișor Ruge!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Petrișor Ruge colaborează de câțiva ani buni, timp în care au existat numeroase speculații privind natura relației dintre ei. Mulți au crezut că cei doi ar fi protagoniștii unei idile, mai ales că dansatorul o însoțește pe cântăreață la toate show-urile și are o relație apropiată cu fiicele ei, Ella și Clara. Totuși, ambii au negat existența unei relații de natură sentimentală, specificând că este vorba doar despre o compatibilitate pe scena de dans.

an10-1an10-1

Citește și: Andreea Bălan, despre relaţia cu Petrişor Ruge, dansatorul: „E îndrăgostit de mine?”

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: „Din păcate, nu am limite și frică”

Citește și: Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Șerban Huidu, după ce Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea: „Unii îndură mai bine, alţii…'

Citește și: Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină: „Trebuia să-mi fac OnlyFans'. Ipostaze sexy cu artista

Cum se înțeleg Andreea Bălan și dansatorul Petrișor Ruge

De 17 ani, Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt parteneri de scenă, dar și prieteni. Artista recunoaște că se aseamănă cu dansatorul din multe puncte de vedere, ambii fiind persoane ambițioase și muncitoare.

„Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri. Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție.

Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu', a spus Andreea Bălan, potrivit ego.ro.

Andreea Bălan a încercat să colaboreze și cu alți dansatori

Andreea Bălan recunoaște că a încercat să colaboreze și cu alți dansatori de-a lungul carierei, însă nu a simțit compatibilitatea pe care o are cu Petrișor Ruge. Atât în dans, cât și în viața sentimentală, artista spune că are nevoie de un partener mai puternic decât ea, care să o completeze.

„Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans). Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine', a completat artista, potrivit sursei citate.

Ce relație are Petrișor Ruge cu fiicele Andreei Bălan

Fiicele Andreei Bălan au o relație destul de apropiată cu Petrișor Ruge, mai ales că Ella și Clara au înclinații artistice și le place să danseze. Artista speră că micuțele îi vor călca pe urme și încearcă să le implice în cât mai multe activități extrașcolare.

„Au zis că vor să fie cântărețe și atunci le-am mutat la George Enescu. Urmează să facă și pian. Fac înot, patinează, fac tot felul de lucruri. Mă lovesc, sunt plină de vânătăi, de obicei nu știu când mă lovesc. (n.r. la dans) Și ele dansează. Ella ia cursuri de dans, sunt convinsă că talentul se moștenește. Din doctori ies doctori, din artiști tot artiști. Ce pot să fie? Actrițe, cântărețe sau balerine. Petrișor și fetele vin des la noi acasă, repetăm împreună. Ele sunt obișnuite să o vadă pe mami zburând. Petrișor le ia și pe ele, dansează și cu ele, astfel că sunt obișnuite', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton