Ce reproș a primit Ana Odagiu de la soțul ei, Conrad Mericoffer, în noaptea nunții: „Am avut mari emoții. Mi-a zis să mă opresc un pic și...”

.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit la sfârșitul lunii mai, după nici un an de relație. Actrița joacă rolul de soție cicălitoare în serialul 'Bravo, tată', difuzat de Antena 1, și recunoaște că se regăsește, într-o anumită măsură, în personajul pe care îl interpretează. La câteva luni distanță de fericitul eveniment, Ana Odagiu recunoaște că organizarea nu a decurs exact așa cum și-a dorit, ba chiar a avut parte de un reproș din partea soțului ei. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În cursul zilei de 30 mai, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au devenit soț și soție, în cadrul unui eveniment discret și foarte retrâns. Relația celor doi s-a înfiripat în vara lui 2022, după divorțul cunoscutului actor de Victoria Răileanu. Ani la rând, cei doi au fost colegi de scenă, iar povestea lor de dragoste s-a legat destul de timid. Ada Odagiu recunoaște că emoțiile au copleșit-o în ziua cea mare, deși plănuise să se bucure de compania celor dragi și să celebreze iubirea pe care i-o poartă soțului ei.


Citește și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios: „Am făcut-o și p-asta'. Actrița a strălucit într-o rochie de mireasă sexy, decupată pe picior

Citește și: Ana Odagiu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Conrad Mericoffer. Au plecat din București, imediat după cununia civilă: „Suntem în drum spre…'


Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…'

Citește și: Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…'

Ce i-a reproșat Conrad Mericoffer soției lui, Ana Odagiu, în noaptea nunții

În noaptea nunții, soțul Anei Odagiu i-a reproșat că nu au petrecut mai deloc timp împreună, având în vedere că actrița s-a ocupat de buna desfășurare a lucrurilor și întâmpinarea invitaților. De altfel, protagonista din „Bravo, tată’ a avut urechea înfundată până spre sfârșitul evenimentului, iar după momentele petrecute cu partenerul ei, Conrad Mericoffer, situația s-a ameliorat.


„La Constanța a fost cununia civilă și aici a fost petrecerea și cununia religioasă. A fost una, practic, cu două părți. Așa se întâmplă: nu vrei, nu vrei, și dintr-o dată poc. Dar mi-am propus să simt că sunt la nunta mea. Să mă bucur de ea. Să fie într-adevăr petrecerea noastră, nu a altora.

Cred că așa a ieșit. Este adevărat că am avut mari emoții, este adevărat că am avut urechea înfundată până la 11 noaptea când, soțul meu iubit, mi-a zis să mă opresc un pic și să stau cu el că nu m-a văzut la față. Am stat cu el 5 minute și când m-am ridicat urechea se desfundase. E un semn’, a povestit actrița pentru ego.ro.


Ana Odagiu joacă rolul unei soții cicălitoare

În serialul ‘Bravo, tată’, Ana Odagiu joacă serialul unei soții cicălitoare, personaj în care regăsește, într-o oarecare măsură. Actrița recunoaște că traversează o perioadă destul de încărcată din punct de vedere profesional, ba chiar ar fi depășită de proiectele în care s-a împlicat.


„În serialul ‘Bravo, tată’ sunt măritată cu Flavius, adică cu Natanticu. Suntem o echipă foarte mișto și am trăit niște momente absolut tembele la filmări. Așa am simțit, că este o nevastă din aia pe care nu vrei să o întâlnești, că te ‘toacă’ la cap. Mă rog, cum suntem toate cred în anumite condiții. Am și eu din ea. Dar uitându-mă la ce se vede pe micul ecran pare că sunt destul de simpatică și parcă nu atât de agresivă pe cât mă simt pe interior în momentul în care îl pun la punct.


Singura teamă a fost că nu o să pot să fac față. Am avut și o discuție cu producătorii cu privire la turneele mele. Am zis că o să-mi mai pun dubluri. Am mai ieșit din niște spectacole, însă cu toate astea tot îmi este greu să fac față pentru că sunt multe.

Dar trebuie să recunosc că sunt într-o perioadă când sunt depășită. Dar îmi place și asta mi-am dorit întotdeauna și dacă și ei or să mă ajute un pic cu programul probabil că o să le pot face’, a mai povestit Ana Odagiu.

Sursa foto: Facebook