Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață: „Ca să am o stare de bună dispoziție”. Cu ce se ocupă vedeta, de când s-a mutat la Oradea

 Ifrim Georgiana
.

Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață. În urmă cu mai bine de 10 ani, Mihaela Tatu s-a retras din lumina reflectoarelor, deși a fost una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. În prezent, acesta locuiește în Oradea și a devenit trainer în comunicare, luând contact cu mediul antreprenorial. Recent, fosta moderatoare a emisiunii „De 3 X femeie' a dezvăluit ritualul pe care îl are dimineața și lecțiile învățate în ultimii ani. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață. În anul 2011, Mihaela Tatu a fost operată de fibron uterin, iar următorii doi ani a ales să călătorească în toată lumea. Întoarsă în țară, vedeta a ales să renunțe la televiziune, deși făcuse istorie cu emisiunea „De 3 X femeie', în calitate de prezentatoare TV. Întrebată dacă ar fi tentată să revină pe micul ecran, Mihaela Tatu a recunoscut că ofertele pe care le-a primit nu au rezonat cu așteptările ei. Între timp, prezentatoarea TV s-a reprofilat profesional, devenind trainer în comunicare. Aceasta duce o viață liniștită în Oradea și spune că are un ritual de dimineață care o ajută să aibă o stare de „bună dispoziție'.

tat9tat9

Deși a trecut prin mari cumpene în ultimii ani, Mihaela Tatu recunoaște că și-a conservat optimismul și încearcă să înlăture factorii care îi influențează negativ starea de spirit. De când s-a retras din televiziune, fosta prezentatoare TV s-a reinventat și duce un stil de viață complet diferit.

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit”

Citește și: „Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot”. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și: Mihai Petre s-a accidentat pe o pârtie din Elveția: „M-am trezit pe jos, respirând greu'. Cum se simte acum

Citește și: Cristian Țânțăreanu, pe șantier la 78 de ani, deși a suferit de cancer: „Dacă stăteam acasă, la televizor, acum eram un ramolit”

Ce ritual are Mihaela Tatu în fiecare dimineață

Ca să înceapă ziua cu o dispoziție bună, Mihaela Tatu se trezește devreme și are anumite obiceiuri. Totuși, fosta prezentatoare TV subliniază că nu toate diminețile ei se desfășoară la fel, fiind și momente când se abate de la rutină. Un mic dejun consistent sau o plimbare cu câinele sunt activități care o ajută să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze.

„Ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu', a mărturisit Mihaela Tatu, potrivit wowbiz.ro.

Mihaela Tatu spune că a moștenit energia și buna dispoziție de la părinți

Fosta prezentatoare a emisiunii „De 3 X femeie' recunoaște că întotdeauna a fost o fire energică, caracteristică moștenită de la părinții ei.

„Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii. De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit. Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie. Totuși, energia se termină și ea la un moment dat, iar dacă nu ne gândim la un program de somn cât, citisem undeva că o femeie are nevoie de mai mult somn ca un bărbat, are nevoie de somn atât cât are nevoie corpul', a explicat vedeta.

Cum trece Mihaela Tatu peste momentele dificile

Mihaela Tatu spune că și-a schimbat perspectiva asupra vieții în ultimii ani. Chiar dacă traversează perioade mai delicate, fosta prezentatoare TV nu se hazardează și spune că nu se mai grăbește să emită judecăți despre oameni.

„Eu îmi doresc să fiu bine și să am o stare bună, însă nu putem să o avem în fiecare zi, dar atunci când sunt factori care ne influențează și care ne întristează, cred că ar trebui să gândim că totul este schimbător și trecător. Totul se schimbă, dacă nu aceeași zi, într-o zi, iar dacă nu se schimbă într-o zi, sigur se schimbă într-o săptămână. O stare de echilibru este binevenită în viața oricui. În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul lor', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton