Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere”. A renunțat la bronzatul la solar

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi din țară. La început de carieră, acesta a fost manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. După cum se știe, Cătălin Botezatu este extrem de atent la felul cum arată și spune că este adeptul tratamentelor și a masajelor de întreținere, a gomajului, dar și a unui bronz uniform. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 56 de ani, Cătălin Botezatu acordă a atenție sporită felului în care arată și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani. În ceea ce privește regimul alimentar, creatorul de modă a renunțat la consumul de carne, a exclus complet alimentele prăjite și grăsimile, dieta sa bazându-se pe fructe și legume.

cat9cat9

Mulți s-au întrebat dacă creatorul de modă a apelat la intervenții estetice, iar răspunsul l-a oferit chiar acesta, în urmă cu ceva vreme. Cătălin Botezatu a declarat că nu a apelat la astfel de proceduri pentru a-și face schimbări la nivelul feței, însă este binecunoscut faptul că are un implant de păr.

Citește și: Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Un stil boho chic, romantic, curat. Totul denotă…'

Citește și: Unde s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu: „Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa'. Cum a decurs prima lor întâlnire

Citește și: Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley: „M-am luat cu distracția și…'

Citește și: Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască: „M-am bucurat de un corp armonios”

 Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu spune că și-a format un ritual de îngrijire de câțiva ani buni, fiind adeptul masajelor, tratamentelor de întreținere, a gomajului sau a unei pedichiuri impecabile. Pentru îngrijirea tenului, creatorul de modă spune că își aplică creme și fiole, iar până acum nu a apelat la injecțiile cu botox sau acid hialuronic.

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care  aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tăi unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere,  indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare. Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă', a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Cătălin Botezatu a renunțat la bronzul în solar

Cătălin Botezatu a renunțat să mai meargă în saloanele de bronzat de când a descoperit spray-urile autobronzante.

„Pentru bronz, tot datorită Daianei Anghel, mi-a recomandat niște produse fantastice, obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune pe care Daiana le promovează și pe care, realmente, ca și  persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton