Ce rochie va purta Ioana Ginghină la cununia civilă, din toamnă: „Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut. Ar merge și la mine, dar pe alb”

 Calin Maria Bianca
.

Ce rochie va purta Ioana Ginghină la cununia civilă, din toamnă. Ioana Ginghină și-a ales rochia de mireasă, după modelul purtat de către Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Frumoasa actrița nu a putut trece cu vedere peste ținuta îndrăgitei prezentatoare TV, astfel că se gândește să o întrebe de unde a achiziționat rochia pentru a-și face și ea la fel, doar că în nuanțe de alb, căci este mireasă. Iată ce declarații a făcut despre petrecerea de după nuntă! Cum se va desfășura totul în ziua cea mare, ținând cont că pe 25 septembrie are loc cununia civilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce rochie va purta Ioana Ginghină la cununia civilă, din toamnă. Ioana Ginghină numără zilele până când ea și Cristi Pitulice, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, vor deveni, în mod oficial, soț și soție. Ei bine, și așa cum era de așteptat, știe cum o să arate totul, inclusiv rochia de mireasă. Nu, nu este una pompoasă, cu pietre prețioase sau trenă lungă, ci una simplă și rafinată, inspirată din garderoba Adelei Popescu!

whatsapp-image-2023-06-22-at-13.52.02-1whatsapp-image-2023-06-22-at-13.52.02-1

Citește și: Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă: „Ar fi culmea la a treia să mai am emoții. Nu pierd timpul să caut o rochie neapărat' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină n-a avut o tinerețe ușoară: „Mâncam pâine mucegăită cu margarină!”. Pe ce cheltuia toți banii în facultate

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jorge, actuala și fosta lui soție: „Era prima noastră masă comună, după mulți ani de certuri. O experiență de nerepetat'

Citește și: Subiectele la Limba maternă pentru Evaluarea Națională 2023. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a

Ce rochie va purta Ioana Ginghină la cununia civilă, din toamnă

Ioana Ginghină se căsătorește civil cu Cristi Pitulice pe data de 25 septembrie, într-o zi de luni, astfel că deja se gândește la ținuta pe care o să o îmbrace, mai ales că timpul trece extrem de repede. Ținând cont că petrecerea de după cununia civilă are loc în curte, actrița vrea o rochie albă, simplă, dar totodată elegantă, așa că până acum, cea care i-a atras atenția este rochia purtată de Adela Popescu la nunta lui Smiley. Prin urmare, nu exclude varianta de a avea aceeași rochie, doar că pe alb, fiind mireasă, astfel că ar asorta-o perfect cu o pălărie și ciocate, fiind un outfit perfect pentru o petrecere în curte.

'Rochie trebuie să meargă în curte, să se potrivească. Am văzut-o pe Adela Popescu la o nuntă, la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia și mă gândeam să o întreb de unde o are, că aș merge și eu pe varianta pe alb. Ea era în negru la nuntă. Chiar mă gândeam, ea era în ciocate, o pălărie… Drăguț. Ar merge și la mine.', a declarat Ioana Ginghină pentru Ciao.ro.

Cum arată petrecerea de după cununia civilă a Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină este în febra pregătirilor pentru petrecerea de după cununia civilă. Actrița știe deja cum vrea să arate totul, astfel că deși evenimentul o să aibă loc chiar în curtea casei sale, acordă o mare importanță fiecărui detaliu în parte. Ei bine, este vorba despre un party cu maximum 30 de persoane, fiind invitați doar cei care le sunt foarte apropiați și au o relație foarte bună, așa că Ioana Ginghină se gândește inclusiv la varianta de a face un fel de bufet suedez.

Pe 25 septembrie avem starea civilă. Vom face o petrecere la mine în curte, doar cu apropiații. De ziua mea am avut 20 de invitați, acum cred că o să fie maximum 30. Spațiu este, curtea are 1000 metri pătrați, dar acum ne gândim dacă să facem cu mese sau cum a fost când am avut ziua, am avut niște zone așa cu mese și un fel de bufet suedez. Au fost niste băieți care ne-au gătit și salate, și scovergi, și grătare, practic fiecare își lua și mânca. Să vedem dacă ne iese, că lumea s-a simțit foarte bine, am stat până târziu și fiecare a fost în largul lui. Îmi e că dacă îi punem la mese să nu fie mai scorțoasă toată treaba și să nu fie ce ne-am dori noi. ', a continuat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, nașă de botez, dar și de cununie vara aceasta

Ei bine, nu doar cununia ei cu Cristi Pitulice reprezintă un eveniment important în familia îndrăgitei actrițe vara aceasta, ci și faptul că după ce se cunună ei, vor avea rolul de nași la scurt timp. Nu, nu nași de botez, fiindcă vor boteza pe data de 9 iulie, adică înainte să se cunune, iar pe 14 octombrie vor cununa un cuplu apropiat lor.

'Da, și, și. (n.r nașii de botez sau de cununie). Botez acum pe 9 iulie un copil. Și mirii după ce ne luăm noi, deci în octombrie, pe 14.', a mai spus Ioana Ginghină pentru sursa menționată.

Sursă foto: Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton