Ce probleme de sănătate are Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman a fost recent operată: „De-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care...”

 Ifrim Georgiana
.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, iar fostul ei soț, Petre Roman, a venit în țară pentru a-i aduce un ultim omagiu. Silvia Chifiriuc a rămas în Elveția și a făcut public faptul că se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a trecut deja prin trei intervenții chirurgicale stomatologice și are dificultăți în vorbire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În cursul nopții de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Petre Roman, cel care i-a fost soț timp de 30 de ani, a venit în țară pentru a o conduce pe ultimul drum. Politicanul și-a făcut apariția la priveghiul regretatei jurnaliste, în cursul zilei de duminică, ținând în mână un buchet de crizanteme albe. Înmormântarea are loc la Cimitirul Reînvierea, iar slujba va fi oficiată de un sobor de patru preoți.

si8si8

Citește și: Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, mesaj în ziua în care a murit Mioara Roman: „Trăiască dragostea!”. Fanii au pus-o la zid că s-a grăbit să scrie despre Dragobete

Citește și: Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult”

Citește și: O femeie de 25 de ani, bătută crunt și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. Anunțul Poliției despre atacatori

Ce probleme de sănătate are Silvia Chifiriuc

Petre Roman se află în țară pentru funeraliile Mioarei Roman, cea care i-a fost soție până în anul 2007, când s-a pronunțat divorțul lor. Silvia Chifiriuc recunoaște că, la rândul ei, traversează o perioadă mai dificilă din cauza problemelor de sănătate. Soția politicanului se află la cea de-a treia intervenție chirugicală și are dificultăți în vorbire, pe fondul complicațiilor apărute după o extracție dentară.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții', a spus Silvia Chifiriuc pentru Click! 

Petre Roman participă la funeraliile Mioarei Roman

Petre Roman a venit în țară pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei sale soții, Mioara Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani și au divorțat când în viața politicianului apăruse Silvia Chifiriuc.

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara', ne mărturisea declarat Petre Roman.

Silvia Chifiriuc, criticată după un mesaj postat în ziua decesului Mioarei Roman

În ziua în care a murit Mioara Roman, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe Facebook un mesaj despre dragoste și Dragobete, iar fanii au pus-o imediat la zid. Soției lui Petre Roman i s-a reproșat că nu are bun simț și empatie pentru că ar fi postat acel mesaj după ce se aflase deja că a murit Mioara Roman.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea’, a scris soția lui Petre Roman pe Facebook.

„Și Mioara Roman sărbătorește maine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț!', „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti!', „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman' – sunt câteva dintre comentariile primite de Silvia Chifiriuc pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton