Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, după despărțirea de Alex Bodi. A fost nevoită să ia viața de la zero în Dubai, după o mare cumpănă: „Nu v-am spus cât de zdrobită am fost. Mi-a luat doi ani să…” / Ce spune despre Bianca Drăgușanu

 Miniosu Alexandra
.

De-a lungul timpului, mulți internauți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi. Tânăra și omul de afaceri au format un cuplu la scurt timp după ce el se despărțise de Bianca Drăgușanu. Deși părea că au planuri mari împreună, de viitor, aceștia s-au despărțit în 2021. Între timp, viața ei s-a schimbat radical și a fost nevoită să se mute din Londra în Dubai. Iată ce a pățit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Daria Radionova și Alex Bodi au început să formeze un cuplu, după ce afaceristul se despărțise de Bianca Drăgușanu. La un moment dat, el i-a oferit chiar și inelul de logodnă și părea că vor ajunge în viitor în fața altarului. Nu a fost așa, căci, la scurt timp după logodnă, aceștia s-au separat cu scandal, în primăvara anului 2021.

daria-radionova-1daria-radionova-1

Citește și: Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte: „S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei'

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV: 'A fost agresiv cu mine'

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fiica lui, Mikaela, nu a purtat la banchet pantofi creați de el: „Așa a ales Iulia, așa a vrut ea. Eu i-am făcut fetei mele…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că părinții lui au răsuflat ușurați după despărțirea lor: „El nu voia să o cunosc pe mama lui, pentru că probabil dacă mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care…”

Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi

La momentul despărțirii de Alex Bodi, Daria Radionova posta un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbea despre relația lor. Spunea că povestea lor de iubire „a fost o lecție dificilă', dar că e „recunoscătoare' că a primit-o.

„I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg', a spus la acea vreme fosta iubită a lui Alex Bodi.

„Am trecut prin momente dificile'

La ceva timp după despărțire, Daria Radionova și-a șters pozele de pe Instagram și a dispărut de pe rețelele de socializare. După mai bine de doi ani de la dispariția ei din mediul online, fosta iubită a lui Alex Bodi a revenit cu explicații, povestind tot ce i s-a întâmplat. Șatena a postat mai multe poze din Dubai, loc în care s-a stabilit definitiv, după ce s-a mutat din Londra.

„Probabil ați observat că sunt mai puțin activă de ceva timp. Cei care mă urmăresc știu că am trecut prin momente dificile, dar nu v-am împărtășit adevăratele mele emoții. Nu v-am spus cât de zdrobită am fost. Mi-a luat doi ani să mă întorc… casa mi-a fost jefuită și mi-au luat tot ce aveam… cel puțin mi-au lăsat pisicile mele, dar le-au stropit cu clor și erau pe cale să moară…', a transmis Daria Radionova în mediul online.

Daria Radionova avea un magazin cu haine de blană în Londra, un salon de frumusețe și conducea o mașină de lux, deci putem spune că ducea o viață foarte bună. Aceasta ar fi început să trăiască un coșmar, însă, după începerea războiului dintre Rusia și Ucraina, spune ea, doar pentru că este rusoaică.

De ce s-a mutat Daria Radionova din Londra în Dubai

Daria Radionova a povestit că bunurile ei au fost vandalizate în toiul nopții. Din acest motiv, șatena a ales să-și facă bagajele și să plece în Dubai, unde s-a mutat definitiv.

„Lamborghini-ul meu frumos și iubit a fost distrus pe stradă pe timpul nopții și s-au mai întâmplat alte lucruri pe care prefer să le uit… în acele vremuri grele nimeni nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Am avut atât de multă ură și gelozie toată viața, dar nu înțeleg, de ce? ce le-am făcut tuturor acestor răufăcători? Am observat că atunci când treceam prin momente grele, unii oameni erau fericiți că trec prin toate astea. Wow, dar știi că karma este reală și Dumnezeu există. Fiecare își va primi răsplata.

În ciuda zvonurilor că am un „sugar daddy'-NU, nu am avut niciodată și nici nu am. Toată viața mea am lucrat. Mergeam în fiecare zi la magazinul și la salonul meu făcând pași mici spre visele mele și le-am realizat pe toate și sunt în curs de a realiza și mai mult. La 20 de ani aveam tot ce mi-am dorit și sunt mândră de mine. Indiferent de ceea ce cred sau spun oamenii, eu știu adevărul și pentru mine cel mai important este că Dumnezeu îmi cunoaște călătoria vieții. Restul pentru mine nu contează. Nu sunt aici să demonstrez nimic nimănui.

Scriu toate acestea pentru cei care trec și ei prin momente grele în viața lor și se gândesc să renunțe. Nu, nu renunța, crede că ești puternic și că numai lucrurile bune urmează să vină, crede că fiecare lecție are rezultate pozitive pentru tine. Dacă ceva nu merge bine sau dacă ceva cu adevărat te afectează sau te rupe în bucăți, știi că este un pas către un viitor mai bun și vei deveni mai puternic, nu renunța', le-a spus fosta iubită a lui Alex Bodi internauților.

Acum, după ce a luat-o de la zero, Daria Radionova se bucură de o viață frumoasă în Dubai. Tânăra conduce un Rolls-Royce Wraith de-a dreptul impresionant, căci este decorat în întregime cu peste un milion de cristale Swarovski, scrie cancan.

Se pare că, după despărțirea de Alex Bodi, Daria Radionova vrea să păstreze discreția în privința vieții sale private. Așadar, nu se știe dacă are sau nu un partener acum.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton