Ce s-a întâmplat la cimitir, după înmormântarea soției lui Gabriel Vasiliu: „Refuza să creadă că a murit. Nu a mai rezistat și a căzut...”

.

Cu doar câteva zile în urmă, Gabriel Vasiliu și-a luat rămas bun de la soția sa, Ana Maria Vasiliu. Pentru acest moment sfâșietor, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a primit aprobarea de a fi eliberat pentru 24 de ore din închisoare, unde execută o pedeapsă de trei ani. La înmormântare, tânărul a fost în stare de șoc și nu s-a putut opri din plâns.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată în locuința sa din Olanda, unde locuia de ceva vreme. Ancheta este în curs de desfășurare, însă, din primele informații, un cetățean britanic ar fi responsabil de moartea ei. Soțul acesteia, Gabriel Vasiliu, este finalist al emisiunii „Puterea Dragostei (sezonul 2) și se află în închisoare unde execută o pedeapsă de trei ani, fiind condamnat pentru trafic de persoane.

Citește și: Soacra Anei Maria Vasiliu, mesaj sfâșietor după înmormântare: „Te va iubi mama…’. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, iar soțul ei, Gabriel Vasiliu, a fost prezent


Citește și: De ce Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în orașul lui natal: „Ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit’

Citește și: Câți bani primește Roxana Ciuhulescu în urma partajului cu fostul soț, Mihai Ivănescu, la 6 ani de la divorț: „Dacă ar fi ultimul bărbat din lumea asta și nu mi l-aș mai dori în viața mea!'

Citește și: A murit Carol Mălinescu, realizatorul emisiunii radio „150 de cuvinte': „Vocea sa de bas-bariton modela cuvintele într-o măsură apreciabilă'


Gabriel Vasiliu, devastat de durere la înmormântarea soției, Ana Maria Vasiliu

Gabriel Vasiliu s-a despărțit pentru totdeauna de cea care trebuie să-i devină soție luna aceasta. Deși aflat în închisoare, fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a obținut permisie din partea autorităților pentru a participa la evenimentul tragic. Ana Maria Vasiliu a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar partenerul ei a trăit un șoc când a văzut-o. A plâns pe tot parcursul funeraliilor, iar emoțiile l-au copleșit în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă. Tincuța, mama lui, a fost martoră la aceste clipe grele.


„Băiatul meu a fost șocat în momentul în care a deschis capacul și a văzut-o pe  Ana-Maria. Nu i-a venit să creadă că acolo, în sicriu, era soția lui. Refuza să creadă că a murit. A plâns, va spun sincer, mai mult decât o fată, nu s-a dezlipit de la căpătâiul ei nici măcar o secundă. Era distrus de durere. La cimitir, nu a mai rezistat și a căzut din picioare, atât de mult l-a afectat totul’, a declarat Tincuța Vasiliu, mama lui Gabriel Vasiliu, potrivit WOWbiz.ro.


Gabriel Vasiliu, omagiu impresionant pentru soția lui

Înmormântarea Anei Maria Vasiliu a avut loc sâmbătă, pe 21 septembrie, la cimitirul Bolovani din Ploiești. Tânăra a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar trupul ei neînsuflețit a fost depus într-un sicriu alb, de lemn masiv. Toți cei care au iubit-o au adus aranjamente și coroane funerare.

La funeralii a fost prezent și soțul ei, Gabriel Vasiliu, care a adus la căpătâiul ei un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi. Buchetul a fost înconjurat de o panglică neagră, pe care fostul concurent la „Puterea Dragostei a scris următorul mesaj: „Te iubesc…soțul.


Fostul finalist la „Puterea Dragostei execută o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și a primit, în ziua funeraliilor, permisie să părăsească penitenciarul. Gabriel și Ana Maria Vasiliu erau căsătoriți civil și urmau să aibă nunta la sfârșitul acestei luni.

Sursa foto: Facebook & Captură Video/România TV