Ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea când Laurette s-a întâlnit cu Marian Tătic: „Am crezut că o să-mi pierd viața. Omul ăsta e un agresor sexual”. Afaceristul este condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Laurette a vorbit despre drama pe care a trăit-o în vara lui 2021, după ce a fost agresată de afaceristul Marian Tătic. Fosta asistentă TV a redat contextul întâlnirii lor, într-o cameră de hotel din Capitală, susținând că a fost vorba despre un „proiect'. Ajunsă acolo, agresorul ei ar fi început să se manifeste violent și a trecut prin clipe de agonie, crezând că-și poate pierde viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurette a trecut printr-un episod traumatizant, după ce a fost agresată de Marian Tătic, în camera unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Abia în primăvara anului trecut, Tribunalul Sectorului 3 l-a condamnat pe afacerist la trei ani și 8 luni cu executare. Invitată în emisiunea „În Oglindă', Laurette a relatat clipele de groază prin care a trecut în noaptea de 9 martie 2021. Potrivit acesteia, întâlnirea lor a avut loc în vederea unui proiect comun, însă lucrurile au scăpat de sub control când s-au văzut față-n față.

lau9lau9

Citește și: Laurette se reîntâlnește în instanță cu Marian Tătic: „Nu există nicio șansă'. Agresorul vedetei a cerut diminuarea sentinței de 3 ani și 8 luni

Citește și: Laurette, după ce a câștigat procesul cu agresorul Marian Tatic: „Trebuie să-mi dea 13 mii de euro daune morale. Doi ani în care am suferit, am fost denigrată…”

Citește și: Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Flaviei Mihășan, după despărțirea de Marius Moldovan: „Eu prefer să mă ocup de ei”

Citește și: Gabi Bădălău și-a aniversat fiul cel mic și nu a invitat-o pe Claudia Pătrășcanu la petrecere. Nicolas a împlinit 7 ani și a fost sărbătorit cu fast, în Bolintin / Nici Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă

Ce s-a întâmplat în noaptea când Laurette s-a întâlnit cu Marian Tătic

Întâlnirea dintre Laurette și agresorul Marian Tătic a avut loc în primăvara lui 2021. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, se pare că cei doi au decis să-și dea întâlnire în camera unui hotel, cu scopul unor discuții referitoare la un proiect comun. Fosta asistentă TV susține că afaceristul a devenit deosebit de violent și cu greu a scăpat din mâinile acestuia. Tot ea a ținut să sublinieze că nu au existat agresiuni de natură sexuală, ci doar fizice.

„În noaptea respectivă, am crezut că o să-mi pierd viața acolo. Era pandemie în perioada respectivă, eu am încercat să-l cunosc pe acest domn. Fiind pandemie în perioada respectivă, noi am decis să ne vedem în locația respectivă, pentru că totul era aproape închis și nu prea aveai, la ora respectivă, unde să te întâlnești. Ne-am văzut acolo pentru un proiect. Eu, în momentul acela, lucram la proiectul meu cu salonul. El mi-a zis că are niște afaceri în domeniul..ceva cu mobilă. Am hotărât să ne vedem acolo, să discutăm. Când am ajuns acolo, lucrurile au degenerat puțin. El a devenit foarte agresiv, am fost agresată. Foarte violent, asta s-a demonstrat în instanță. La un moment dat, mi-a fost frică să nu aibă vreun briceag și să mă omoare. La asta m-am gândit. Am încercat să mă lupt puțin cu el, dar la un moment dat, nu am mai reușit', a povestit fosta asistentă TV în emisiunea lui Mihai Ghiță.

„Omul ăsta chiar este un agresor sexual'

Laurette mai spune că agresorul Marian Tătic nu a putut demonstra în instanță că i-a cerut bani pentru a presta servicii sexuale și că nu a existat o astfel de înțelegere între ei. Episodul de agresiune i-a afectat și cariera, de aceea s-a mutat în Franța, unde se gândește să se stabilească definitiv.

„Nu are să-mi spună mie vreun bărbat din România că mi-a oferit vreo sumă de bani pentru favoruri sexuale. Asta nu există niciodată. M-a durut, pentru că omul ăsta chiar este un agresor sexual. Eu am acasă foarte multe mesaje de la fete în urma acestei întâmplări. Au fost foarte multe fete care mi-au scris că au fost agresate de el și toate s-au depus la dosar. M-am mutat în Franța pentru că m-am îndrăgostit, dar unul dintre motive a fost și pentru că eu, în urma acestei întâmplări foarte urâte din viața mea, mi-am pierdut prieteni, mi-am pierdut cunoștințe, mi-am pierdut joburi, mi-am pierdut proiecte. Am suferit enorm', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton