Ce sacrificii a făcut Matilda Pascal Cojocărița pentru carieră: „Nu am fost lângă copii de ziua lor, când i-a durut mai tare. Ăsta este prețul succesului”. A fost despărțită un an de soțul ei, Ștefan Cigu

 Ifrim Georgiana
.

Matilda Pascal Cojocărița are o carieră muzicală longevivă, însă recunoaște că succesul s-a construit prin multe sacrificii. Artista și-a neglijat familia pentru a participa la spectacole și a ratat majoritatea evenimentelor importante din viețile celor dragi. A trecut și printr-un moment de cumpănă în căsnicia cu Ștefan Cigu, fiindcă au fost separați timp de un an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal Cojocărița, 65 de ani, este o interpretă de muzică populară cu experiență de zeci de ani pe scenă. Și-a încheiat studiile superioare la Facultatea de Muzică din cadrul Universității „Spiru Haret’ și are un master în folclor. Artista și-a construit cariera cu multă muncă și dăruire, însă recunoaște că și sacrificiile au fost pe măsură.

coj9coj9

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a fost bătută de fostul soț, tatăl fiului ei: „Suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi”

Citește și: Cine este Matilda Pascal Cojocărița: „Mama n-a vrut să mă facă'

Citește și: „A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii”. Catinca Roman îl critică pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei Roman

Citește și: Simona Halep, apariție elegantă la TV, după ce i s-a redus suspendarea. Cât costă ținuta pe care a purtat-o: a îmbrăcat o rochie Valentino și pantofi Dior

Ce sacrificii a făcut Matilda Pascal Cojocărița pentru carieră

Invitată în podcastul Iulianei Tudor, Matilda Pascal Cojocărița a descris sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei. Mai tot timpul plecată la spectacole, interpreta a ratat evenimentele importante din viața fiului ei, Alin, care îi calcă pe urme și activează tot în muzică. Cu mult regret, a mai spus că nu le-a fost alături nici părinților ei în momentele grele.  

„Ăsta este prețul succesului. Faptul că nu am fost lângă copii când a fost mai abitir, de ziua lor, când au avut evenimente la școală, când i-a durut poate mai tare să fim alături de ei, când nu am fost la cel mai frumos eveniment din viața nepotului meu, nunta, pentru că a trebuit să cânt în altă parte, când poate mama și tatăl meu au avut nevoie de mine și nu am fost lângă ei.

Ăsta este prețul. Mai mult decât atât nu cred că există, să nu poți să fii alături de cei dragi când au nevoie de tine', a declarat interpreta de muzică populară.

Matilda Pascal Cojocărița a fost separată un an de soțul ei, Ștefan Cigu

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei decenii. Artista spune că a fost despărțită un an de soțul ei din cauza fiului violonistului. Cei doi au depășit momentul de cumpănă, iar astăzi au o căsnicie frumoasă, consolidată și fericită.

„Când erau ei foarte mici, stăteam la bloc și băiatul a făcut o prostioară. În loc să îl certe, s-a dus și i-a cumpărat telefon mobil. Atunci i-am spus că nu are rost. Ce rost are să mai continuăm noi, că nu merge treaba. Se umpluse paharul. Atunci am plecat. Eu am plecat și am luat-o de la 0 un an. Un an de zile am stat despărțiți, dar cântam împreună, nu a știut nimeni. Ne-am luat băgăjelul și ne-am mutat la firmă, unde avea covrigăria. Nu aveam nimic acolo', a povestit Matilda Pascal Cojocărița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton